Neler Yeni

Bannerlord alınır mı? ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Veysel
Merhaba bannerlord oynama hevesim geldi bi anda oyun pahalı olduğu için hesap almalımıyım

Sorularım

1. Çok kişin kullandığı hesap olduğu için sorun olurmu

2. Oyunda save aldığımda save yi silebilirlermi silebiliyorlarsa çözümü nedir

3. Uzaktan benim pc ye oyun indirebilirlermi indire biliyorlarsa bunu kapatmanın yolu varmı

Cevap veren herkese teşekkürler

BurakBek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Burak
Bence alma onun yerine git game pass al hem bürsürü oyun barındırıyor hemde yeni oyunlar da dahil geliyor aylık 200 TL civarı gidip steam den 20 dolara alacağına banerlordu yani 600 TL 600 daha ekleyip yıllık game pass al daha karlı ve mantıklı game pass dende oyanaya bilirsin banerlordu

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Veysel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence alma onun yerine git game pass al hem bürsürü oyun barındırıyor hemde yeni oyunlar da dahil geliyor aylık 200 TL civarı gidip steam den 20 dolara alacağına banerlordu yani 600 TL 600 daha ekleyip yıllık game pass al daha karlı ve mantıklı game pass dende oyanaya bilirsin banerlordu
Peki game pass hesabı alınır mı? hesap.com.tr de 20tl ye satılıyor

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
807
İsim
Ahmet
Üstte ki ardakadaşın dediği mantıklı lakin gamepass de maalesef zamlandı 300 küsür lira olması lazım artık önümüzde ki aydan itibaren. Alıyorsanız yani şimdi belki son defa 200 sonra 300 olur veya direk 300 küsürden de başlatabilir bilemiyorum. Yine de bir sürü oyun kütüphanesinden dolayı mantıklı.

FurkanIIy

80+ Bronze
1. Çok kişinin kullandığı hesap sorun olmaz, maksimum oyuna girerken sıkıntı yaşarsın. Sonra offline takılıyorsun zaten.
2. Oyunda save aldığında save'i silemezler, sürekli offline'da olduğun için kaydedilmiyor. Fakat save'i buluta kaydedersen silerler. İlla garantiye almak istiyorsan save dosyasını yedeklersin her seferinde.
3. Uzaktan senin pc'ye oyun indirebilirler mi bilmiyorum ama yaklaşık 3 sene boyunca RDR2, Bannerlord ve Cyberpunk oyunlarını çoklu hesapta kullandım. Kimse bilgisayarıma bir şey indirmeye çalışmadı. Sadece offline'a almayı unuttuğumda birileri uzaktan bağlanıp oyunu kapatmaya çalışıyordu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Veysel
1. Çok kişinin kullandığı hesap sorun olmaz, maksimum oyuna girerken sıkıntı yaşarsın. Sonra offline takılıyorsun zaten.
2. Oyunda save aldığında save'i silemezler, sürekli offline'da olduğun için kaydedilmiyor. Fakat save'i buluta kaydedersen silerler. İlla garantiye almak istiyorsan save dosyasını yedeklersin her seferinde.
3. Uzaktan senin pc'ye oyun indirebilirler mi bilmiyorum ama yaklaşık 3 sene boyunca RDR2, Bannerlord ve Cyberpunk oyunlarını çoklu hesapta kullandım. Kimse bilgisayarıma bir şey indirmeye çalışmadı. Sadece offline'a almayı unuttuğumda birileri uzaktan bağlanıp oyunu kapatmaya çalışıyordu.
anladım yani save yi yedeklemezsem oyuna tekrar girdiğimde save yim bulunmuyur doğrumu anlamısım

BurakBek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Burak
Peki game pass hesabı alınır mı? hesap.com.tr de 20tl ye satılıyor
20 TL olduğunu sanmıyorum kardeşim aylık zaten 200 TL civarı arkadaşın da belirttiği gibi alacaksan şimdi al herşeyin fiyatı artığı gibi game pass fiyatı artar xbox sitesinden al farklı siteler güvenli değil dolandırılırsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Veysel
20 TL olduğunu sanmıyorum kardeşim aylık zaten 200 TL civarı arkadaşın da belirttiği gibi alacaksan şimdi al herşeyin fiyatı artığı gibi game pass fiyatı artar xbox sitesinden al farklı siteler güvenli değil dolandırılırsın
Hesap demiştim hesap.com.tr de satılıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,402
Üyeler
164,835
Son üye
AMJM
Top Bottom