BANNERLORD HATA

RJHeis

80+
Reaksiyon skoru
12
sa beyler bir sorunum var belki linç yiyeceğim ama param olmadığı için bannerlordu korsan indirdim (repack) oyuna girdim ama hikaye moduna girerken hata verip oyundan atıyor lakin özel savaş moduna girince atmıyor bu sorunu nasıl çözebilirim ( orijinal oyun alarak gibi gereksiz cevaplar yazmayın lütfen )

sa beyler bir sorunum var belki linç yiyeceğim ama param olmadığı için bannerlordu korsan indirdim (repack) oyuna girdim ama hikaye moduna girerken hata verip oyundan atıyor lakin özel savaş moduna girince atmıyor bu sorunu nasıl çözebilirim ( orijinal oyun alarak gibi gereksiz cevaplar yazmayın lütfen )
Hata kodunu buraya atma şansın var mı?

Sanırsam forumda korsan desteklenmiyordu konu kitlenebilir.

Bu oyunun sürümüyle alakalı bir sorun olabilir ama şayet böyleyse yapabilecek bir şeyin yok çünkü Crash Report larını Steam e gönderemiyorsun yani çok büyük ihtimalle korsan dosyanda hata vardır.

Bro kusura bakma muhtemelen oyunun korsan olmasından kaynaklı bu durum

tamam beyler sanırım haklısınız muhtemelen oyun korsan olduğu içindir ilginiz için teşekkürler

Oyunun ilk sürümünü kullanıyor olabilirsin. İlk çıktığında orjinali de hata doluydu. 5 günde 5 tane güncelleme geldi. Şuan 1.0.5 güncellemesi geldi ve çoğu hatayı giderdi. 1.0.5 güncellemesini kurarsan düzelebilir ama açtığın oyun yanabilir yeni karakter oluşturman gerekebilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,692
Üyeler
190,787
Son üye
mticrayzen
Geri