Yani aynı oyun. Aynı ürün. Aynı deneyim. 64 lira fark. Bilemedim. Steam takıntısı çok saçma bence.insanında steam hesabında olsun diyo
bilmiyorum steamde bu kadar oyun olunca insan neden bannerlord yok diyo ama haklısınYani aynı oyun. Aynı ürün. Aynı deneyim. 64 lira fark. Bilemedim. Steam takıntısı çok saçma bence.
bencedeGri Caner'e katılıyorum bence epic üzerinden sar kendine bi bannerlord
Steam son kur ayarından sonra tercih edilecek gibi degil epic çalışıyor habire yenilik peşinde bi arayüzü kötüinsanında steam hesabında olsun diyo
Knk epic games leş ya. Steam daha hızlı açılıyor falanYani aynı oyun. Aynı ürün. Aynı deneyim. 64 lira fark. Bilemedim. Steam takıntısı çok saçma bence.
Ha fazladan 3 4 saniye bekleyemiyon mu 3 4 saniye için 60 lira verilir mi bilemedim. Ben 60 liraya Valhalla alırdım.Knk epic games leş ya. Steam daha hızlı açılıyor falan
E bak bir kez daha kanıtladım. Dostum Steam in topluluğu daha iyi evet. Amma velakin sen oyunları oynamak için alıyorsun. İnsanlara sergilemek için değil. Bu arada bannerlord a mod falan yaparım dersen Steam den alabilirsin. Steam de 244 e düşer yine. Epic'te neyse Steam'de de odur diye tahmin ediyorum.bilmiyorum steamde bu kadar oyun olunca insan neden bannerlord yok diyo ama haklısın