Coni BIRAVO
80+
Dahası
Bannerlord bu gün tam sürüme çıktı oyundaki yenilikler neler oyunda neler değişti
Uzun zamandır bekliyorum sonunda beeeBannerlord bu gün tam sürüme çıktı oyundaki yenilikler neler oyunda neler değişti
Oyun zevkli mi o kadar?Uzun zamandır bekliyorum sonunda beee
Valla kanka erken erişim yaklaşık 500 saat civarı oynadım gayet zevkli fakat belli bir noktadan sonra amaçsız gibi hissediyorum sadece kale kuşat şehit kuşat ruhsuz bir oyun gibi hissediyorum ama savaş mekaniği efsane 500 saat oynadım hiç sıkılmadım, tam sürümde o ruhun olabileceği umudundayımOyun zevkli mi o kadar?
Oha! Ya bir oyuna nasıl o kadar saat verebiliyorsunuz cidden anlamıyorum ya Herkes öyle bi de. Bi ben oynayamıyorum heralde o kadar saat.500 saat
Çok zevkliOyun zevkli mi o kadar?
Umarım diplomasi, yapay zeka ve diyaloglar adam olmuştur bana göre en büyük sorunlar bunlarBannerlord bu gün tam sürüme çıktı oyundaki yenilikler neler oyunda neler değişti
Bir oyuna nasıl mı o kadar saat verebiliyoruz ? CS'ye gömdüğüm 4500 saat bunu beğendiOha! Ya bir oyuna nasıl o kadar saat verebiliyorsunuz cidden anlamıyorum ya Herkes öyle bi de. Bi ben oynayamıyorum heralde o kadar saat.
Maşallah.Bir oyuna nasıl mı o kadar saat verebiliyoruz ? CS'ye gömdüğüm 4500 saat bunu beğendi
neBir oyuna nasıl mı o kadar saat verebiliyoruz ? CS'ye gömdüğüm 4500 saat bunu beğendi
Rustta 19 k var kanka agasdgasdOha! Ya bir oyuna nasıl o kadar saat verebiliyorsunuz cidden anlamıyorum ya Herkes öyle bi de. Bi ben oynayamıyorum heralde o kadar saat.
Hayatsız.Rustta 19 k var kanka agasdgasd
d0ruHayatsız.