ddarkbrother20
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,853
Yüksek değil de Orta-yüksek ayarlar arasında 50-60 fps alırsın. Büyük savaşlarda 20-30 lara kadar düşebilir haberin olsun.Arkadaşlar sistemim aşağıdaki gibi. M&B Bannerlord oyununda yüksek ayarlarda açar mı sistemim? Açarsa kaç fps alır?
hüüüüYüksek değil de Orta-yüksek ayarlar arasında 50-60 fps alırsın. Büyük savaşlarda 20-30 lara kadar düşebilir haberin olsun.![]()
60 ı bulursun gibi ama işlemciyede yük biniyor du sanırım, biraz zorlayabilir.
Drop sorunu çok yaşar mıyım sizce?Yüksek değil de Orta-yüksek ayarlar arasında 50-60 fps alırsın. Büyük savaşlarda 20-30 lara kadar düşebilir haberin olsun.![]()
Dostum oyun erken erişimde ve hala optimizasyon sıkıntıları var. Zaman zaman drop da olacak aşırı FPS düşmesi de yaşayacaksın. Düzeltilir. Muharebe büyüklüğünü düşürürsün cesetleri kapatırsın halledersin kasma sıkıntısını.Drop sorunu çok yaşar mıyım sizce?
Güzel grafiklerle akıcı bir deneyim yaşarsın diyorsun update geldikçe yaniDostum oyun erken erişimde ve hala optimizasyon sıkıntıları var. Zaman zaman drop da olacak aşırı FPS düşmesi de yaşayacaksın. Düzeltilir. Muharebe büyüklüğünü düşürürsün cesetleri kapatırsın halledersin kasma sıkıntısını.
Yani öyle olacağını tahmin ediyorum. Tabii 400-500 kişilik savaşlarda akıcılık bekleme.Güzel grafiklerle akıcı bir deneyim yaşarsın diyorsun update geldikçe yani
ALT+F4 ne işe yarıyor kankaYani öyle olacağını tahmin ediyorum. Tabii 400-500 kişilik savaşlarda akıcılık bekleme.![]()
Ah, doğru.ALT+F4 ne işe yarıyor kanka![]()