Banyo Buharından Nasıl Kurtulunur?

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
10,259
Şu an kirada antepteyiz banyo 10 metre kare falan var herhalde ferah bir banyo ama elim kadar küçücük bir havalandırma var 5dk sıcak su akıtsan her yer duman oluyor. Benim banyo uzun sürüyor yavaş yavaş yapıyom çıktığımda duvarlardan,dolaplardan falan su akıyor. Kirada olduğumuzdan havalandırma büyütme falan uğraşamayız bunun bir cihazı falan var mı ?

Şu an kirada antepteyiz banyo 10 metre kare falan var herhalde ferah bir banyo ama elim kadar küçücük bir havalandırma var 5dk sıcak su akıtsan her yer duman oluyor. Benim banyo uzun sürüyor yavaş yavaş yapıyom çıktığımda duvarlardan,dolaplarsan falan su akıyor. Kirada olduğumuzdan havalandırma büyütme falan uğraşamayız bunun bir cihazı falan var mı ?
havalandirmaya fan takin hocam, banyonun isigini yakinca calisacak kapatinca onun da kapanacagi sekil.

Şu an kirada antepteyiz banyo 10 metre kare falan var herhalde ferah bir banyo ama elim kadar küçücük bir havalandırma var 5dk sıcak su akıtsan her yer duman oluyor. Benim banyo uzun sürüyor yavaş yavaş yapıyom çıktığımda duvarlardan,dolaplardan falan su akıyor. Kirada olduğumuzdan havalandırma büyütme falan uğraşamayız bunun bir cihazı falan var mı ?
Duşu en kötü ılık suyla al usta. Sıcak su zarar sadece

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Duşu en kötü ılık suyla al usta. Sıcak su zarar sadece
zaten ortada ılık suyla alıyoz da yine aynı. en mantıklısı kapı açık almak da evde tek olunca anca.

Duştan sonra kapı açık bırakılabilir, Kapı tamamen tahta ise ufak bir havalandırma bölümü yapılabilir. Haricinde fan veya havalandırma büyütme dışında hiçbir seçenek yok.
cihaz falan yok mu?
duştan sonra kapı açık bırakıyoz zaten ama çıkana kadar duvarlar dolaplar su oluyor bile

Şu tarz birşeyi kapının üst kısmını delip takacaksın yönünü de yukarı baktıracaksın, hava çatır çatır tahliye olur.

1762073724241.webp

• Beğen
zaten ortada ılık suyla alıyoz da yine aynı. en mantıklısı kapı açık almak da evde tek olunca anca.
Hocam Gaziantep'e okul için gitmiştin. Öğrenci evi ise normalde de açık kalsın bir şey olmaz ne olacak herkes aynı cinsiyet değil mi evdeki?
Sonuçta saatler sürmüyor o ara tuvaletin etrafında dolaşmazsınız nolcak :D

• Beğen
cihaz falan yok mu?
duştan sonra kapı açık bırakıyoz zaten ama çıkana kadar duvarlar dolaplar su oluyor bile
Hocam havadaki nemi toplayan emen bir cihaz alın diycem de öyle bir cihaz da banyoda bozulur. Bu tarz bir sorun için bir cihaz geliştirilmesi neredeyse imkansız boşa aramayın derim.

• Beğen
Banyonun kapısını açık bırakırsan böyle bir sorun yaşamazsın. Söylendiği gibi fan takmak da işe yarar.

• Beğen
Hocam Gaziantep'e okul için gitmiştin. Öğrenci evi ise normalde de açık kalsın bir şey olmaz ne olacak herkes aynı cinsiyet değil mi evdeki?
Sonuçta saatler sürmüyor o ara tuvaletin etrafında dolaşmazsınız nolcak :D
öğrenci evi değil hocam ablam da ünide uzmanlık yapıyor ben gelmeden 1 ay önce ev kiralandı ona ben de geldim yanına
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Banyonun kapısını açık bırakırsan böyle bir sorun yaşamazsın. Söylendiği gibi fan takmak da işe yarar.
her banyoda evde tek olamıyom :/
iş çıkışı ile benim eve geliş çakışıyor zaten

Geri