Hocam şimdi nasıl oturuyoruz direk kendimizi bırakınca olmuyor bu dizlerle bir şey mi yapmak lazım?Hocam nefesi ağızdan mı alayım burundan mı?
Dostum bir de Gold sun ya. Böyle bir konu açmana şaşırdım doğrusu.2 havlu kirlettim sonunda oldu
Amuda kalkıp kendini serbest bırak. Nasıl düşersen oraya doğrul öyle otur.Hocam şimdi nasıl oturuyoruz direk kendimizi bırakınca olmuyor bu dizlerle bir şey mi yapmak lazım?
Hocam deniyorumDostum bir de Gold sun ya. Böyle bir konu açmana şaşırdım doğrusu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Amuda kalkıp kendini serbest bırak. Nasıl düşersen oraya doğrul öyle otur.
hocam mentollü olunca ne yapıcağımı şaşırdım gözümün önünde olunca daralıyorum ondan açtım normalde açmam.Dostum bir de Gold sun ya. Böyle bir konu açmana şaşırdım doğrusu.
Dene de dikkatli ol. Boynunu, belini, kalçanı ve kolunu kırma ihtimalin var başka bir zararı yok.Hocam deniyorum
Nevzat ab şuanda doktora gidiyoruz.Dene de dikkatli ol. Boynunu, belini, kalçanı ve kolunu kırma ihtimalin var başka bir zararı yok.
Bak kardeşim o hareket öyle yapılmaz. Uyarmıştım, benim sorunum deil, geçmiş olsun.Nevzat ab şuanda doktora gidiyoruz.
Benim sorunum değil ha vay be. Öyle mi olduk nevzat abBak kardeşim o hareket öyle yapılmaz. Uyarmıştım, benim sorunum deil, geçmiş olsun.
TabiiBenim sorunum değil ha vay be. Öyle mi olduk nevzat ab