Barfiks demiri önerisi

OrkunJJ

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,939
Selamlar, 95 kiloyum. Barfiks demiri arayışındayım.
Şu linkteki üründen sipariş ettim. Bütçem 150-200TL arasında. Sizce bu sipariş ettiğimden daha iyisini bulabilir miyiz?
Hocam amazonda avessa marka alabilirsiniz Ben 6 aydır kullanıyorum hala sapasağlam

ben valla kaynakla babamla yapmıştım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

çok sağlam olmuştu

95 kilo kapı barfix i çekmez yalnız 1-2 dayanir 3 de sakatlık çıkarır söyliyim onun yerine duvara sabitlenenlerden al :kekw:

Hocam amazonda avessa marka alabilirsiniz Ben 6 aydır kullanıyorum hala sapasağlam
Ona da baktım da süngerleri çok hoşuma gitmedi

95 kilo kapı barfix i çekmez yalnız 1-2 dayanir 3 de sakatlık çıkarır söyliyim onun yerine duvara sabitlenenlerden al :kekw:
Benim aldığım üründe 100KG a kadar taşır demişler yorumlardan okuduğuma göre de 95KG olanlar sorunsuz taşıyor diye yorum yazmışlar açıkçası ona güvenerekten aldım olmadı iade eder vida ile sabitlenenlere bakarım diye düşünüyorum

Ona da baktım da süngerleri çok hoşuma gitmedi

Benim aldığım üründe 100KG a kadar taşır demişler yorumlardan okuduğuma göre de 95KG olanlar sorunsuz taşıyor diye yorum yazmışlar açıkçası ona güvenerekten aldım olmadı iade eder vida ile sabitlenenlere bakarım diye düşünüyorum
sakatlık çıkmasında ona göre düşün yada sanayide dökümde yaptırabilirsin daha ucuza gelicekse

sakatlık çıkmasında ona göre düşün yada sanayide dökümde yaptırabilirsin daha ucuza gelicekse
Valla hocam biraz görüntü de önemli eli yüzü düzgün olsun sağlam olsun diye araştırdım, linktekini bulabildim sağlamlık ve görüntü açısından iyi olacak şekilde

Bunu kullanıyorum, memnunum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,484
Üyeler
201,222
Son üye
Woriaakonusuyor

Geri