Anıl Eren 80+ Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 43 Dahası Reaksiyon skoru 9 İsim Anıl Eren Gürlük 13 Ağustos 2022 #1 Arkadaşlar 90 kiloyum sağlam Max 200 güzel bi barfix demiri önerir misiniz
TRSTEADY 80+ Silver Katılım 11 Şubat 2022 Mesajlar 3,051 Dahası Reaksiyon skoru 1,476 Konum Gaziantep İsim Emre 13 Ağustos 2022 #2 Raicon Barfiks Çubuğu 60-100 Cm Çift Süngerli Ayarlanabilir Barfiks Çekme Demiri Barfiks Aleti - Fiyatı, Yorumları Raicon Barfiks Çubuğu 60-100 Cm Çift Süngerli Ayarlanabilir Barfiks Çekme Demiri Barfiks Aleti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Bende bu var vidasız sıkarak kapı arasına sıkıştırdım öyle kullıyorum 80 kilo abim var tık demiyor. Vidasıyla kullanırsan çok daha sağlam olur
Raicon Barfiks Çubuğu 60-100 Cm Çift Süngerli Ayarlanabilir Barfiks Çekme Demiri Barfiks Aleti - Fiyatı, Yorumları Raicon Barfiks Çubuğu 60-100 Cm Çift Süngerli Ayarlanabilir Barfiks Çekme Demiri Barfiks Aleti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Bende bu var vidasız sıkarak kapı arasına sıkıştırdım öyle kullıyorum 80 kilo abim var tık demiyor. Vidasıyla kullanırsan çok daha sağlam olur