yildizisigii7
80+
609 ve 111 modelleri premiuma özel 144tl harici kampanya olarak 2. Ürün 10tl kampanyasida var en üst menüde var
1 günden fazla kalmıyor ne demek aga 140 liraya parfüm alıyosun seninki 1 gün kalıyosa yine iyiGüzel ama hiç kalıcı değiller be birçok modelini denedim 1 günden fazla kalmıyor
Saatlik koku için parfüm mu alınır bir kere alacaksın temiz alacaksın bence1 günden fazla kalmıyor ne demek aga 140 liraya parfüm alıyosun seninki 1 gün kalıyosa yine iyi
Hocam dalga mı geçiyorsunuz 140 TL'lik parfüm bırak 1 günü 3 4 saat bile kalsa iyidir.Güzel ama hiç kalıcı değiller be birçok modelini denedim 1 günden fazla kalmıyor
Ne işe yarıyor o zaman boş marka boşu boşuna paraHocam dalga mı geçiyorsunuz 140 TL'lik parfüm bırak 1 günü 3 4 saat bile kalsa iyidir.
Millet parfümden anlamıyor ki yanlarında parfüm taşıyorlar çok komik geliyor bana 2-3 saate bir parfüm yeniliyorlar bide gidip daha ne bekliyorsun diyorlarNe işe yarıyor o zaman boş marka boşu boşuna para
Hocam şuan 3k-4k arası parfümler ile en fazla 1 gün kalıyorNe işe yarıyor o zaman boş marka boşu boşuna para
Her parfümün özelliği farklı kimisi çok uzun kalmaz ama yayılımı çoktur dostum dediğin parfüm az kalıyordur belki ama buram buram etrafı korkutuyordurHocam şuan 3k-4k arası parfümler ile en fazla 1 gün kalıyor
bu parfümün fiyatı 140 tl .
Birde laf ediyorlar saatlik parfüm mu alınır sıkılır param yok diyecekler biliyorum neyse boşverMillet parfümden anlamıyor ki yanlarında parfüm taşıyorlar çok komik geliyor bana 2-3 saate bir parfüm yeniliyorlar bide gidip daha ne bekliyorsun diyorlar
Yoo koton da parfüm aldım 2 gün kalıyor mükemmel de kokuyor 350 mıydı 400 muydu neydi bargello rezalet bişey yaHocam şuan 3k-4k arası parfümler ile en fazla 1 gün kalıyor
bu parfümün fiyatı 140 tl .