🔥İndirim Bargello Parfümler 2 Al 1 Öde 170 e Geliyor (Premiumlulara Özel)

gördüğün üzere koleksiyonumda muadil klon binlerce liralık parfüm olmak üzere karışık bir koleksiyonum var bu yüzdende çoğu parfümü denedim muscent c serisi madin bazı selectiveleri ve nishe serisi arap dupelerı lattafa fragrance world gibi büyük markaları kimyager ahmet ve essen kozmetikten tester gibi yollarla ucuza parfüm alabilirsin
muscent c serisi
mad selective
arap dupelerında
turathi blue
maahir legacy
yazlık olarak bakabilirsin
Alıntıyı görüntüle
Asad 😍😍

Durdukça özellik mi kaybediyorlar yani hocam? Ben bir işe girmeden iki fıs sıkıyorum o kadar.
Kalıcılıkları çok düşük ilk başta sıktığınızda üst notalardan hoş gelebilir sonrasında koku yok oluyor. Tanesi 85 ise deodorant gibi günlük iş vs kullanılır ama beklentiniz çok olmasın tazelemeyle ancak yayılım alırsınız o da arkadaşların dediği gibi çabuk bitmesine sebep olur. Maalesef abartı bir marka gibi geliyor bana. 2 tane dolapta parfümü olan biri olarak söylüyorum.

Tabii yine diğer muadil markalar bunlardan daha pahalıdır ama en azından özel günler için onlardan seçmenizi öneririm bütçeniz kısıtlıysa.

amacımda kimsenin bütçesini kötülemek değil deddiğim gibi deneyerek koku kaliteleri hakkında bilgimi paylaşıyorum bargello mad muscent tarzı firmalarda stabil değil madin A115i çok benzerken A114ü alakasız olabiliyor muscent c seriside aynı şekilde bargello zaten çok kalitesiz muadilleride kötü parfümü üstüne boca edersen performans alırsın Kimyager Ahmet ve arap dupelarında ise benzerlik oranı stabil neredeyse her kokuyu artık iyi yapıyorlar

amacımda kimsenin bütçesini kötülemek değil deddiğim gibi deneyerek koku kaliteleri hakkında bilgimi paylaşıyorum bargello mad muscent tarzı firmalarda stabil değil madin A115i çok benzerken A114ü alakasız olabiliyor muscent c seriside aynı şekilde bargello zaten çok kalitesiz muadilleride kötü parfümü üstüne boca edersen performans alırsın Kimyager Ahmet ve arap dupelarında ise benzerlik oranı stabil neredeyse her kokuyu artık iyi yapıyorlar
Reisim özelden aldığın yerleri atarsan sevinirim. Bilgimiz olsun. Ben orjinal parfümleri kast ettiğini düşünerek 3-4 binlik rakamları kast ettiğini düşündüm (ünlü markalar o fiyatta çünkü)

Reisim özelden aldığın yerleri atarsan sevinirim. Bilgimiz olsun. Ben orjinal parfümleri kast ettiğini düşünerek 3-4 binlik rakamları kast ettiğini düşündüm (ünlü markalar o fiyatta çünkü)
hayır bütçene göre illaki buluruz 1.1tlye asad aldım mükemmel bir parfüm 1300e de tour noir aldım %90 benzer layton klonu

gördüğün üzere koleksiyonumda muadil klon binlerce liralık parfüm olmak üzere karışık bir koleksiyonum var bu yüzdende çoğu parfümü denedim muscent c serisi madin bazı selectiveleri ve nishe serisi arap dupelerı lattafa fragrance world gibi büyük markaları kimyager ahmet ve essen kozmetikten tester gibi yollarla ucuza parfüm alabilirsin
muscent c serisi
mad selective
arap dupelerında
turathi blue
maahir legacy
Alıntıyı görüntüle
Kral sen bu işin içinde gibisin. Aradıgım bir koku var. Kuzenimin geçen sen alıp bitirdiği bir parfüm. Mad d112 selective diye geçiyor ama üretimi durdurulmuş artık yok. Dkny men donna karan muadili parfüm. Ben sadece d112nin kokusunu hatırlıyorum muadili olduğu parfümü hiç koklamadım. Nerden nasıl temin edebilirim bu parfümden? Donna karan tester hiçbir yerde denk gelmedim o yüzden bir tık yardıma ihtiyacım var

Kral sen bu işin içinde gibisin. Aradıgım bir koku var. Kuzenimin geçen sen alıp bitirdiği bir parfüm. Mad d112 selective diye geçiyor ama üretimi durdurulmuş artık yok. Dkny men donna karan muadili parfüm. Ben sadece d112nin kokusunu hatırlıyorum muadili olduğu parfümü hiç koklamadım. Nerden nasıl temin edebilirim bu parfümden? Donna karan tester hiçbir yerde denk gelmedim o yüzden bir tık yardıma ihtiyacım var
kimyager ahmete bir sor varmı diye veya essenparfüm murat abiye belki ucuza orjinalini bulursun

• Beğen
Reaksiyonlar: Alyx
muscent c serisi
mad selective
arap dupelerında
turathi blue
maahir legacy
Alıntıyı görüntüle
Hocam mad parfümden önerebileceğiniz kokular var mı tam olarak. narcotic önerildiğini duymuştum sizin başka var mı önerebileceğiniz kokular

Bunları alacağına en kötü muadil parfüm almayı dene.
Muadillerde orijinaline göre çok kalıcı ya da yaygın değil ama 8 bargello ya bedel.

Bi tanıdığım gidip direk bu üretimi yapan kişiden alıyordu 3/5 toplu alımlarda tanesi 700/800₺ ye falan alıyordu.

Geri