🔥İndirim Bargello Parfümler 2 Al 1 Öde 170 e Geliyor (Premiumlulara Özel)

bargello almayın aldırmayın. ig üzerinde muadil olarak cidden bargelloyu 5e katlayacak firmalar var. örnek vermem gerekirse kimyager ahmet,MFY,doros, emregeldi... youtubeda berkay fragrance falan bakıp incelemesini yapıyor zaten. ben de bir koleksiyonerim bu markalardan 2-3 tane muadil parfümüm ve orjinal parfümüm var. cidden bu adamların yaptığı işler kaliteli. bargello mad bg efel gibi zincir yerlerden alışveriş yapmayın

Kral sen bu işin içinde gibisin. Aradıgım bir koku var. Kuzenimin geçen sen alıp bitirdiği bir parfüm. Mad d112 selective diye geçiyor ama üretimi durdurulmuş artık yok. Dkny men donna karan muadili parfüm. Ben sadece d112nin kokusunu hatırlıyorum muadili olduğu parfümü hiç koklamadım. Nerden nasıl temin edebilirim bu parfümden? Donna karan tester hiçbir yerde denk gelmedim o yüzden bir tık yardıma ihtiyacım var
Çok yetersiz gelecek bu bilgi muhtemelen ama neredeyse 12 yıl geçti üzerinden o yüzden net hatırlamıyorum yerini ve adını. İstiklale Şişli tarafından girince solda tarafta kalan bir pasajın -1. katında bir parfümcü vardı. Üretimi durdurulmuş parfümlerin içeriklerini bulup birebir imal ediyordu istek üzerine. Hala yerinde duruyor mudur bilmiyorum ama cidden kafaya taktıysan bu mevzuyu bir bakabilirsin.

• Beğen
Reaksiyonlar: Alyx
gördüğün üzere koleksiyonumda muadil klon binlerce liralık parfüm olmak üzere karışık bir koleksiyonum var bu yüzdende çoğu parfümü denedim muscent c serisi madin bazı selectiveleri ve nishe serisi arap dupelerı lattafa fragrance world gibi büyük markaları kimyager ahmet ve essen kozmetikten tester gibi yollarla ucuza parfüm alabilirsin
muscent c serisi
mad selective
arap dupelerında
turathi blue
maahir legacy
yazlık olarak bakabilirsin
Alıntıyı görüntüle
Kirkenin kalıcılığı ve yayılımı yüksek muadilini nerden alabilirim

Çok yetersiz gelecek bu bilgi muhtemelen ama neredeyse 12 yıl geçti üzerinden o yüzden net hatırlamıyorum yerini ve adını. İstiklale Şişli tarafından girince solda tarafta kalan bir pasajın -1. katında bir parfümcü vardı. Üretimi durdurulmuş parfümlerin içeriklerini bulup birebir imal ediyordu istek üzerine. Hala yerinde duruyor mudur bilmiyorum ama cidden kafaya taktıysan bu mevzuyu bir bakabilirsin.
İstanbula yolum düşerse mutlaka dediğin yere uğrarım teşekkürler

Geri