Neler Yeni

Barış Alper'e Çılgın Teklif 😮

Kardeşim sanırım yanlış kişiyle mesajlaşıyorsun. Seni rabbime havale ediyorum.
Of dostum be yaş kaç ya niye havale ediyorsun sebep ne sana küfür,hakaret vb. hiçbir kelime kullanmadım ama havale ediyorsan sen bilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İnanmadığın haberin konusunu mu açtın 😃 Güzel prim aferin, şeytanın aklına gelmez. Bir rapor lazım sana.
Başkalarının düşüncelerini merak ettiğim için açtım

Of dostum be yaş kaç ya niye havale ediyorsun sebep ne sana küfür,hakaret vb. hiçbir kelime kullanmadım ama havale ediyorsan sen bilirsin.

Başkalarının düşüncelerini merak ettiğim için açtım
Barış Alper ile alakalı bir yorum yapmadım neyi kabul edeceğimi anlamadım. Başka biriyle konuşmanı benimle yaptığını sanıyorsun sanırım. Ben de yanına gelip çözemeyeceğim için seni havale ettim ucuza gel diye.

Barış Alper ile alakalı bir yorum yapmadım neyi kabul edeceğimi anlamadım. Başka biriyle konuşmanı benimle yaptığını sanıyorsun sanırım. Ben de yanına gelip çözemeyeceğim için seni havale ettim ucuza gel diye.
Dostum ne diyorsun Allah'ını seveyim bir sus ya.

Aşağıdaki gönderiye bak yorum yapmış mısın? Yapmamış mısın? 🤣🤣

Gerçekten sağlıklı değilmişsin.
Yani kimin sağlıklı olmadığı belli yok diyorsun Barışla ilgili yorum yapmadım sonra da Adam 24 yaşında cart curt bırak bu işleri ya.

Ekler

• Screenshot_2024-08-23-22-00-10-820_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-08-23-22-00-10-820_com.android.chrome.jpg
    339.1 KB · Hit: 16
Aşağıdaki gönderiye bak yorum yapmış mısın? Yapmamış mısın? 🤣🤣

Yani kimin sağlıklı olmadığı belli yok diyorsun Barışla ilgili yorum yapmadım sonra da Adam 24 yaşında cart curt bırak bu işleri ya.
Oğlum sen mantarladın mı kendini hakaret edeceğim artık. Barış Alper'in adı geçiyor sadece yorumda. Hatta adamın "kötü olmasına rağmen" alınabileceğini yazmışım. Gerçek dünyada her zaman paranın yettiği en iyi oyuncuyu pat diye almazsın bazen boş beleş insanları alabilirsin diyorum ve sen bana gelip
Çoğu kişi ben dahil diyoruz ki Barış Alper bencil bir topçu.Oyun zekası olmayan,bitiriciliği zayıf bir oyuncu ha eyvallah çita gibi arada bir adamda geçiyor eyvallah ama şunu sende kabul et be.
bu tarz saçma sapan bir mesaj atıyorsun. Adam akıllı pardon yanlış kişiye atmışım de geç ne öttün gerçekten akşam akşam.

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
555
İsim
Furkan Enes Kaplan
Barış alper koca bir balon tüm istatistiklerde 0 çekiyor, adamı medyada şişire şişire patlattılar bir arada juventus kenan + birisini daha teklif edip üstüne para verecek falan diye saçma sapan teklifler yazıp çiziyorlardı. Yani anlayacağınız tr den başka bir yere gidemez lobilerin şişirmesiyle olmuyor bu işler.

Top Bottom