Neler Yeni

Baş Ağrısı, Burun Tıkanıklığı,

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Eray
Selam Bugün Elektronik Sigara İçerken Dumanı Yanlışlıkla Boğaza Çektim Ve Buruna Çektim ve Öldüm . Yeni Başladım (Ve Bıraktım).Burun Tıkanıklığı(Ara Sıra Açılıp Gene Başlıyor) Baş Ağrısı var. Neyim Var?Ciddi Bir Durum Mu Var? İyi Geceler.

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
Eray Yılmaz
ilk defa sigara elektronik sigara ve hatta nergile içtiğiniz zaman biraz baş ağrısı yapabilir
boğazınız ve burnunuzdan dumanı geçirdiğiniz de yakması da normal alışınca düzeliyor
tavsiyem sigara ya başlamayın

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Eray
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ilk defa sigara elektronik sigara ve hatta nergile içtiğiniz zaman biraz baş ağrısı yapabilir
boğazınız ve burnunuzdan dumanı geçirdiğiniz de yakması da normal alışınca düzeliyor
tavsiyem sigara ya başlamayın
Adım Benimde Eray, Belamı Bipleseler Yine İçmem

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Selam Bugün Elektronik Sigara İçerken Dumanı Yanlışlıkla Boğaza Çektim Ve Buruna Çektim ve Öldüm . Yeni Başladım (Ve Bıraktım).Burun Tıkanıklığı(Ara Sıra Açılıp Gene Başlıyor) Baş Ağrısı var. Neyim Var?Ciddi Bir Durum Mu Var? İyi Geceler.
krdşm bu çok nadir olan ayak kanseri durumu ayak kanseri olmuşsun sol bacağını ameliyatla almaları lazım yoksa ölüyorsun %0.01 oranla görülüyor insanlarda hemen doktora git (!)

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
Eray Yılmaz
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri