Kardeşim onun ihtimali uzayda bile yok ben sana çikolata alim ye afiyet olsunbaşakşehir atarsa ilk tutan kuponla çikolata alcam
Fener kontra kolluyor herzaman ki gibi, cesaretli değil derbilerde.başakşehir atarsa ilk tutan kuponla çikolata alcam
fener kazanırsa olur hocam ben inanıyom basaksehireKardeşim onun ihtimali uzayda bile yok ben sana çikolata alim ye afiyet olsun
olgun ataklarla gol bulabilir başakşehir fredin yokluğu çok belliFener kontra kolluyor herzaman ki gibi, cesaretli değil derbilerde.
Tek bir oyuncuya bağlı kalmak çok saçma koskoca takıma hakaret.fener kazanırsa olur hocam ben inanıyom basaksehire
Mesaj otomatik birleştirildi:
olgun ataklarla gol bulabilir başakşehir fredin yokluğu çok belli
açık konuşmak gerekirse takımda sadece ferdi ve fredi beğeniyorum ya diğerleri baştan savma adamlar gibi geliyor bana yada oynadıkları oyun hoşuma gidiyordur bilmiyorumTek bir oyuncuya bağlı kalmak çok saçma koskoca takıma hakaret.
Hocam sen cinconlusun heralde koskoca Fenerbahçe yi tek adama bağladığına göre sana demişler fred yok fener kaybeder bas diye ...fener kazanırsa olur hocam ben inanıyom basaksehire
Mesaj otomatik birleştirildi:
olgun ataklarla gol bulabilir başakşehir fredin yokluğu çok belli
terbiyeni takın hocam ben senin takımına düzgünce eleştiri verdim söylediğiminde arkasındayım aklı başında iki adam var takımda fenere kupon oynamadım zaten galatasaraylıyımda yapma allah aşkına güzelce sohbet edelimHocam sen cinconlusun heralde koskoca Fenerbahçe yi tek adama bağladığına göre sana demişler fred yok fener kaybeder bas diye ...
haydi inşallahatar diye düşünüyorum geçen hafta neredeyse varlık göstermeyen samsun bile fenere attı
eşşek ya atamadı ne güzel pozisyonduhaydi inşallah
Terbiyeliyim gayet cincon dedik diye terbiyesizmi olduk hocamterbiyeni takın hocam ben senin takımına düzgünce eleştiri verdim söylediğiminde arkasındayım aklı başında iki adam var takımda fenere kupon oynamadım zaten galatasaraylıyımda yapma allah aşkına güzelce sohbet edelim