Neler Yeni

Başarısızlaşıyor muyum ?

NxOnSLyr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Melihcan
Hayatım boyunca hep başarılı öğrenci olduğumu düşündüm. Öğretmenlerim tarafından övgü kaynağı oldum ancak pandemi döneminde konuları anlamamaya vede başarısız olmaya başladım.
Belkide bazı şeylere gerektiği kadar önem vermediğimden dolayı kendimi böyle hissettim. ''Başarılı Çocuk'' diye adlandırılırken kendimi ''Başarısız Çocuk'' diye adlandırmaya başladım. Belkide kendimi dört duvar içinde başarısızlığa doğru sürüklüyorum. Yolumun ucu görünmeden...

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
O psikoloji bende de oluyor. Bu zamana kadar notlarım hep iyidi. Öğretmenlerim seviyordu beni ama şu virüs başlayıp online derse geçildiğinden beri derslerden aşırı koptum. Dinlesem bile bir şey anlamıyorum. Bu zamana kadar çok iyiydim, niye böyle oldum, beceriksiz miyim artık gibi çok düşünüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
HAFIZ MEHMET
aynen öyle bende cok basarılıydım iyi bir lise kazandım fakat kazandıktan sonra calısasım gelmedi ve bugun ortalamama baktım 65....

NxOnSLyr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Melihcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aynen öyle bende cok basarılıydım iyi bir lise kazandım fakat kazandıktan sonra calısasım gelmedi ve bugun ortalamama baktım 65....
Ben çok az çalışarak %5 lik dirime girebildim ancak istediğim liseyi tutturamadım. Ama son zamanlarda kendimi çok başarısız hissetmeye başladım.

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Hayatım boyunca hep başarılı öğrenci olduğumu düşündüm. Öğretmenlerim tarafından övgü kaynağı oldum ancak pandemi döneminde konuları anlamamaya vede başarısız olmaya başladım.
Belkide bazı şeylere gerektiği kadar önem vermediğimden dolayı kendimi böyle hissettim. ''Başarılı Çocuk'' diye adlandırılırken kendimi ''Başarısız Çocuk'' diye adlandırmaya başladım. Belkide kendimi dört duvar içinde başarısızlığa doğru sürüklüyorum. Yolumun ucu görünmeden...
knk o herkeste olur benim 8. sınıf ortalamam 89 idi lise 1 de ise 55 arada olur öyle şeyler

abcd1234

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Ortaokulda tam senin profilinde bir öğrenciydim. Lise 1'de biraz zorlandım ama yine de başarılı oldum ama Lise 2'de yani uzaktan eğitim kısmında gerçekten batırdım. Uzaktan eğitim gerçekten çok sıkıcı olduğu için Bu dönem biraz sıkıntıdayım.

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,988
İsim
Mert Metshi
aynı.. benide herkes çok seviyordu çok başarılıydım ama lisede battım az önce matematik sınavı olduk 10 aldım

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
HAFIZ MEHMET
Ben çok az çalışarak %5 lik dirime girebildim ancak istediğim liseyi tutturamadım. Ama son zamanlarda kendimi çok başarısız hissetmeye başladım.
kanka sen baya zekisin ben gece gündüz calıstım telefona bakmadım bile butun gun masa basi 6ya zor girdim sen baya zekisin....

pentiti

80+ Silver
Benimde dersler sıkıntı. Ama hocalar çok yüksek veriyor yoksa ödev mödev yarısından çoğunu yapmamışımdır ders de falan doğru düzgün dinlemiyorum.

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,590
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Liseyle başarını karşılaştırma. En iyi liseden hiç bir şey olamayanda tanıyorum, meslek lisesinden odtü kazananıda. Her şey sen de bitiyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: erny

anonym0us

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Basarinin okul notlariyla alakasi yoktur benimde lisede kotuydu notlarim sonradan calistim bu sene uni kazanacam umarim

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Derslerinize geri odaklanın bilgisayara girmeyi kısıtlayın. Kendinize program belirleyin. O gün ne işlerseniz dersleriniz bitince tekrar edin.

Top Bottom