Atatatata
80+
- Reaksiyon skoru
- 226
,
-15W çift yönlü hızlı şarj desteği
- Aynı anda 2 cihazı şarj etme desteği
baseus daha iyiHangisi daha iyiInfinitylab by Harman - InstantGo Powerbank 10000 mAh, Lightning, Siyah : Amazon.com.tr: Elektronik
Infinitylab by Harman - InstantGo Powerbank 10000 mAh, Lightning, Siyah : Amazon.com.tr: Elektronikamzn.eu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu da type c olanı ama bunda indirim yok lightning de varInfinitylab by Harman - InstantGo Powerbank 10000 mAh, USB-C, Mavi : Amazon.com.tr: Elektronik
Infinitylab by Harman - InstantGo Powerbank 10000 mAh, USB-C, Mavi : Amazon.com.tr: Elektronikamzn.eu
BaseusHangisi daha iyiInfinitylab by Harman - InstantGo Powerbank 10000 mAh, Lightning, Siyah : Amazon.com.tr: Elektronik
Infinitylab by Harman - InstantGo Powerbank 10000 mAh, Lightning, Siyah : Amazon.com.tr: Elektronikamzn.eu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu da type c olanı ama bunda indirim yok lightning de varInfinitylab by Harman - InstantGo Powerbank 10000 mAh, USB-C, Mavi : Amazon.com.tr: Elektronik
Infinitylab by Harman - InstantGo Powerbank 10000 mAh, USB-C, Mavi : Amazon.com.tr: Elektronikamzn.eu
bu nasıl sizce hocambaseus daha iyi
o fiyat etmez benceAnker A1363 PowerCore Select 20000 mAh Taşınabilir Hızlı Şarj Cihazı, PowerIQ 2.0 18W Çift Çıkışlı, Siyah : Amazon.com.tr: Elektronik
Anker A1363 PowerCore Select 20000 mAh Taşınabilir Hızlı Şarj Cihazı, PowerIQ 2.0 18W Çift Çıkışlı, Siyah : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
bu nasıl sizce hocam
Alırdım da sadece Prime üyelerine özelmiş ben üye değilim yapacak bir şey yok,
Anker sağlam markadır ama powerbankleri sorunlu diye biliyorum.Anker 10000 mAh PowerBank 12W - 2 Port Dijital Ekranlı - Taşınabilir Şarj Cihazı
Anker de 399 TL son olarak hangisini önerirsiniz tabi ki bu 12W, 3W fark bulunmakta.