❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥Baseus bowie MA10 TWS🔥🔥🔥 716 TL(amazonda yeni hesap Açarak)

https://www.amazon.com.tr/dp/B0CYSGVW2H/ref=asc_df_B0CYSGVW2H1731549420000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B0CYSGVW2H&linkCode=asn&psc=1
Türkiye'nin aktif olarak en iyi F/P kulaklıklarından biri.

Alıntıyı görüntüle

İnanılmaz batarya süresi ve 4.5 5 klık kulaklıklarda aynı seviyese ANC'si olması gerçekten çok iyi.
Bugüne kadar 10 kulaklık denedim kullandım aralarından bu fiyatta olup bu kadar tatmin eden olmamıştı.
Cmf Buds Pro 2'yi bakkala gönderdi neredeyse diyebiliriz.
Cmf Buds Pro 2'yi ve Anker Soundcore Liberty 4NC'yi anc konusunda bakkala gönderdi neredeyse diyebiliriz.
Jabra Elite 4 ten daha iyi bir ANC performansı olduğunu da eklemeyi unutmayalım.
2 3 ay sonra 3 k ya çıkarsa şaşırmam
https://app.hb.biz/0d0afpP6jVen

Kardesim.cok derin arastirma yapmadim ama.arastirmalarim sonucu bunu almaya karar verdim ve eve ulasali 10 dk olmustur, aksam.kutusunu acicam, umarim rezil.bi secim.yapmamisimdir, hala iade imkanim oldugu icin soruyorum, sence yanlis bi secim mi?

Peki programından herhangi bir ayar yaptınız mı yoksa varsayılan ayarlarda mı kullanıyorsunuz? Bende bilgisayarda kullanacağım o nedenle soruyorum.
Bende aynı soruyu sormuştum arkadaş sağ olsun aşağıda açıklamış.
Pc de eq ayarı için, aynı anda telefona da bağla iki cihaza da bağlı olsun sonrasında telefonda ki uygulamadan eq ayarını yap.
Teşekkürler gece çalışırken deneyeceğim.

Adamın teki 100 kişiye falan aldırdı tek başına
Kalitesiz kulaklık
AAC SBC kulaklıktan kaliteli müzik dinleyemesiniz alacağız ses RADYO sesidir temiz ses asla alamazsınız sesi boğuk alırsınız
Bu kulaklığın ses kalitesi 300 - 400 tl lik ürün

aptX HD, LHDC ve LDAC destekli kulaklılara yönelin

1744235701562.png

Son düzenleme:
Adamın teki 100 kişiye falan aldırdı tek başına
:D valla Max 20 30 kişi almıştı şuan 150 200 kişi olmuştur amazondan alan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kalitesiz kulaklık
AAC SBC kulaklıktan kaliteli müzik dinleyemesiniz alacağız ses RADYO sesidir temiz ses asla alamazsınız sesi boğuk alırsınız

Alıntıyı görüntüle
Knk 900 TL den nasıl bir ses bekliyorsun ekstra basslari iyi

Kalitesiz kulaklık

Alıntıyı görüntüle
1500 TL'ye kadar daha iyi bir öneriniz var mı hocam?

1500 TL'ye kadar daha iyi bir öneriniz var mı hocam?

Kesinlikle bunu alın adam gibi müzik dinlersin (Flac ve Wav formatlarında boğuk ses vermez)

QCY HT08 Melobuds Pro Hi-Res LDAC

1744237876529.png

Konu başlığındaki ürün 300 - 400 tl lik ürün AAC SBC düşük ses formatını destekliyor zaten firmanın 1 tane iyi kulaklığı yok

Son düzenleme:
bende almıstım iade edicem sanırım pek beğenmedim

Anc kısmı abartıldığı kadar yok ya da ben yapamadım fan seslerini falan engelliyor
Kalitesiz kulaklık

Alıntıyı görüntüle
Var mı 800tl ye tavsiyen

Hayvan gibi kutusu var. Almayın. Ayrıca, transparan modu bir işe yaramıyor. ANC açılınca sesi bozuluyor. Kulaklığın uygulaması berbat. Ayarları yapmanıza rağmen, tekrar girdiğinizde ayarların yapılmadığını görüyorsunuz.

Tavsiye etmem. İade ettim. İyi bir kulaklık değil.

Hayvan gibi kutusu var. Almayın. Ayrıca, transparan modu bir işe yaramıyor. ANC açılınca sesi bozuluyor. Kulaklığın uygulaması berbat. Ayarları yapmanıza rağmen, tekrar girdiğinizde ayarların yapılmadığını görüyorsunuz.

Tavsiye etmem. İade ettim. İyi bir kulaklık değil.
Youtubede bu adam para kazanacam diye milleti yanlış yönlendiriyor ----> Enes Özen

Geri