The Magma Boss
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,464
Aynen öyle çoğu tişörtüm 10 15 tl. Trendyolda indirim gördükçe almaya çalışıyorum.Bende sade giyiniyorum hem rahat hem pahalı değil
Aynen öyle çoğu tişörtüm 10 15 tl. Trendyolda indirim gördükçe almaya çalışıyorum.Bende sade giyiniyorum hem rahat hem pahalı değil
Trendyoldan nedense hiç kıyafet alışverişi yapmadım. Onun dışında her şeyi alıyorum. Kıyafet olarak sayıcaksak saat ve halı saha ayakkabısı almıştım bir keresinde. Onların dışında kıyafet haricinde silah kılıfı bile aldım ama bir türlü kıyafet alamadımAynen öyle çoğu tişörtüm 10 15 TL. Trendyolda indirim gördükçe almaya çalışıyorum.
Mesajın raporlandı, ben gerekeni yaptım.Uygunsuz dil kullanımı yedim ama sadece (*)tuşuna bastım yani lafın kendisini yazmadım forum düzeltmedi sadece yıldız tuşuna bastım @White Ravens yaktın bizi.
Aslında birnevi benimki de öyle. Yaşım 15 olduğu için hep daha büyüklerini almam gerekiyor, o yüzden 25'e kadar hiç ulaşamadım ama birkaç yıl sonra benim de öyle olurAcunun yan çarı olabilirim 25 tane siyah tişörtüm var dümdüz![]()
Valla yaz aylarında hava sıcak oluyor bende siyah tişörtü seviyorum dümdüz sade bol. Rahat hareket edebiliyor insan bol olunca, zaten siyah olması ayrı bir karizma. Yazın haliyle çok terliyoruz bende her gün bir tanesini giyiyorum. Her gün makineye bi tane siyah tişört atıyorum yaniAslında birnevi benimki de öyle. Yaşım 15 olduğu için hep daha büyüklerini almam gerekiyor, o yüzden 25'e kadar hiç ulaşamadım ama birkaç yıl sonra benim de öyle olur![]()
Ben oversize tercih etmiyorum, üstümde kötü duruyor. Ama zaten rahatlıktan yana olmasam basic ve eşofman tarzı şeyler almamBasic giyeceksem Oversize olmasına çok dikkat ederim.
Rahat oluyor ya, hiç uğraşmıyorsun. Arkadaşlarım 10-15 dakika sırf kıyafet seçmeye vs.. uğraşıyor, benim giyeceğim belli zaten hepsi aynı simsiyahValla yaz aylarında hava sıcak oluyor bende siyah tişörtü seviyorum dümdüz sade bol. Rahat hareket edebiliyor insan bol olunca, zaten siyah olması ayrı bir karizma. Yazın haliyle çok terliyoruz bende her gün bir tanesini giyiyorum. Her gün makineye bi tane siyah tişört atıyorum yani![]()
Bence de öyle, katılıyorum sana. Çok nadiren şatafatlı şeyler güzel olabiliyor ama çok nadir yani.Çok sade olması çok şatafatlı olmasından daha iyidir bence. Dolabımda siyah pantolon ve siyah, gri ve beyaz tişörtten başka şeyler bulmak zordur.
Katılıyorum pek uğraştırmıyor ve rahat. Rahatıma baya düşkünümdürBende çok sade giyinirim öyle aman aman çok fazla giymeyi sevme ayrıca gayet güzel görünüyor.
basıc bilmem ama siyah pantolon ustune beyaz t-shirt ustune mavi kot ceket bir kolye bir saat ondan sonra bu kapıdan çık butun kızlar ustune atlıyıcakDostlar selam. Çok basic ürünler giymek itici mi sizce? Hep aynı şeyleri eskidikçe farklı mağazalardan tekrar tekrar alıp giyiyorum. Siyah hırka, eşofman altı ve ayakkabı, beyaz tişört. Bazen tişört de siyah oluyor veya eşofman altının yerini pantolon alıyor. Sizce itici görünüyor mu? Sadece görüşlerinizi almak için soruyorum. (Fotoğraflar neden bu kadar kalitesiz bilmiyorum)
Alıntıyı görüntüle
yapmadığım şey değilbasıc bilmem ama siyah pantolon ustune beyaz t-shirt ustune mavi kot ceket bir kolye bir saat ondan sonra bu kapıdan çık butun kızlar ustune atlıyıcak