Trendyoldan nedense hiç kıyafet alışverişi yapmadım. Onun dışında her şeyi alıyorum. Kıyafet olarak sayıcaksak saat ve halı saha ayakkabısı almıştım bir keresinde. Onların dışında kıyafet haricinde silah kılıfı bile aldım ama bir türlü kıyafet alamadım
Uygunsuz dil kullanımı yedim ama sadece (*)tuşuna bastım yani lafın kendisini yazmadım forum düzeltmedi sadece yıldız tuşuna bastım @White Ravens yaktın bizi.
Uygunsuz dil kullanımı yedim ama sadece (*)tuşuna bastım yani lafın kendisini yazmadım forum düzeltmedi sadece yıldız tuşuna bastım @White Ravens yaktın bizi.
Mesajın raporlandı, ben gerekeni yaptım.
"**" da olsa, orada küfür vardı, benim de yapabileceğim bir şey yoktu.
Onu sansürsüz yazanlar direk ban yiyor, sen sadece "1 uyarı puanı" aldın. Bu yönüyle düşün.
Aslında birnevi benimki de öyle. Yaşım 15 olduğu için hep daha büyüklerini almam gerekiyor, o yüzden 25'e kadar hiç ulaşamadım ama birkaç yıl sonra benim de öyle olur
Aslında birnevi benimki de öyle. Yaşım 15 olduğu için hep daha büyüklerini almam gerekiyor, o yüzden 25'e kadar hiç ulaşamadım ama birkaç yıl sonra benim de öyle olur
Valla yaz aylarında hava sıcak oluyor bende siyah tişörtü seviyorum dümdüz sade bol. Rahat hareket edebiliyor insan bol olunca, zaten siyah olması ayrı bir karizma. Yazın haliyle çok terliyoruz bende her gün bir tanesini giyiyorum. Her gün makineye bi tane siyah tişört atıyorum yani
Valla yaz aylarında hava sıcak oluyor bende siyah tişörtü seviyorum dümdüz sade bol. Rahat hareket edebiliyor insan bol olunca, zaten siyah olması ayrı bir karizma. Yazın haliyle çok terliyoruz bende her gün bir tanesini giyiyorum. Her gün makineye bi tane siyah tişört atıyorum yani
Rahat oluyor ya, hiç uğraşmıyorsun. Arkadaşlarım 10-15 dakika sırf kıyafet seçmeye vs.. uğraşıyor, benim giyeceğim belli zaten hepsi aynı simsiyah hemen giyip çıkabiliyorum.
Dostlar selam. Çok basic ürünler giymek itici mi sizce? Hep aynı şeyleri eskidikçe farklı mağazalardan tekrar tekrar alıp giyiyorum. Siyah hırka, eşofman altı ve ayakkabı, beyaz tişört. Bazen tişört de siyah oluyor veya eşofman altının yerini pantolon alıyor. Sizce itici görünüyor mu? Sadece görüşlerinizi almak için soruyorum. (Fotoğraflar neden bu kadar kalitesiz bilmiyorum) Alıntıyı görüntüle