samet4747
80+ Platinum
ticari zeka
50 TL'ye alırım.
50 TL'ye alırım.
hocam ama 200 yerine 2 yazması bence de büyük olay, bunda öyle bir durum yok 210 tl ye bile satabileceğinden şüpheliyim değerinde dolarla belki değişir bilemeyeceğimYakında bu değişir.
Alıntıyı görüntüle
’Hatalı basım’ 200 lirayı, 250 bin liradan satışa çıkardı
ANKARA’da eğlence merkezinde kasiyer olarak çalışan Ömer Demirci (24), hatalı basım olduğunu öne sürdüğü sağ üst köşesinde ’200’ yerine ’2’ yazan 200 TL’lik...www.hurriyet.com.tr
bu hata değil ki
50 TL'ye alırım.
helalinden 200.000 TL eder , Show Haberi ara haberi yapsınlar
Şundan bahsediyor.
Alıntıyı görüntüle
hocam bence kırışıklık bu, bende çok var böyle para
Hatalı değil ki bu
azdazdadzdadzdaz
yani tamam da ne hatalar var bunu kimsenin alacağını sanmam kalemle yapılmış ya da buruşturulmuş gibi çünkü
Yakında bu değişir.
Alıntıyı görüntüle
’Hatalı basım’ 200 lirayı, 250 bin liradan satışa çıkardı
ANKARA’da eğlence merkezinde kasiyer olarak çalışan Ömer Demirci (24), hatalı basım olduğunu öne sürdüğü sağ üst köşesinde ’200’ yerine ’2’ yazan 200 TL’lik...www.hurriyet.com.tr
Alsalar bile en fazla 225-240 TL verirler öyle fazla önemli bir olay değil sen parayı bana gönder ben bir tane daha çizerim.
200 TL'ye alırım
Zengin
201 TL'ye alırım
Parayı ATM bile almayabilir kanka
koleksiyoncuyum 150 liraya bırakır mısın?
Sağlamı 200 TL 50 TL veririm.
üzerine cami yapıştır 50000 TL
Antika olup yıllarca saklanacak bir durumu yok. Çok daha belirgin hatalar olursa koleksiyoncular alabiliyor. Mesela atatürkün kafası ters basılan falan oluyor. ( Şaka değil var böyle paralar) Ama benden temiz bi 150 çalısır.
Parayla para almak
Hatalı basım olsaydı 200 yerine 20 falan yani bi şeyler eksik olurdu bunu 201 liraya bile almazlar
Telefonun ekranında çizik var sandım iki saattir temizlemeye çalışıyorum hata orasıymış
Pert olmuş bu 20 vereyim.
Pembe tükenmez kalem ile çizilmiş gibi geldi
hocam bakın bir diğer hataya, 2 sıfırı bildiğin silik. Sizdeki yakın çekim yapıncaya kadar kırışıklıktan farksız
Kıl dönmesi kardeşimPara bu:
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Atatürk'ün üzerinden bir çizik gibi bir şey geçiyor koleksiyoncular alır mı?
hayır hocam sizden önceki paranın sahibiİşim gücüm yok kalemle mi çizcem?