Tomb raider da bug oldu oyunun %30 luk kısmına gelince ben de sinirlendim sildim.call of duty
homefront
dmc devil may cry
tomb raider
Warbandı çok sevmiyorum fakat twd ye bakıcam teşekkürler.1 - Mount & Blade : Warband , kendi hikâyeni yazabilirsin.
2 - TWD
Evet 4 5 saat oynadım toplam ve hafif sıktı.Hikayeyi takip edip ara sahneleri atlamayacak ve günde 2 saatten fazla oynamayacaksan The Witcher 3
2 saat dememin sebebi bir süre sonra sıkıyor ve sahneleri seri seri geçmeye başlıyorsunuz bu sefer de hikayeyi atlıyorsunuz. Bu da oyun keyfini düşürüyor.
Evet 4 5 saat oynadım toplam ve hafif sıktı.
5 ya da 6 oyunu var umarım sıkılmamThe walkind dead öneririm yanlış hatırlamıyorsam oyun 5 sezondan oluşuyor. Çok güzel.
Açıkçası ilk başlarda orta düzeyde sonra dahada güzelleşiyo. Zaten oyun senin kararlarına göre ilerliyor. Ve ağladığım sayılı oyunlardan biri.5 ya da 6 oyunu var umarım sıkılmam
Bakıcam teşekkürlerAçıkçası ilk başlarda orta düzeyde sonra dahada güzelleşiyo. Zaten oyun senin kararlarına göre ilerliyor. Ve ağladığım sayılı oyunlardan biri.
metro 2033Bakıcam teşekkürler
To the Moon , çok güzel bir oyun hikayesini de çok sevmiştim tavsiye ederim
Bir Katedralin Öyküsü, bu da hikayesiyle harika, kitap gibi bir oyun steam de var
Bakıcam teşekkürlermafıa 2
the walking dead
the wolf among us
rıse of tomb raıder
shadow of tomb raider
Max PayneDostlar son günlerde aşırı derecede sıkılıyorum.
Evde dururken bir çok hikaye oyunu bitirdim fakat bir çoğu beni tatmin etmedi.
Böyle oturunca beni başından kaldırmayacak, o hikayenin zevkini bana yaşatacak hikaye oyunları önerilerinizi bekliyorum.
Tür farketmez. (Açık dünya oyunları olmazsa sevinirim.)
Ben başlayayım : Resident Evil 7