Basit Bir Youtube Stüdyosu Kurmak İstiyorum

merttu

80+
Reaksiyon skoru
45
Merhaba değerli Donanım Arşivi Ailesi sizlere güzel bir sorum var ve sizden öneri bekliyorum
Şimdi ben youtubeda csgo kasa açma içerikleri üretiyorum artı canlı yayınlar yapıyorum elimde bir pc bir minibook ve ekipmanlarım var sizce neler alabilirim stüdyomu güzelce kurmak için ( büyük bir masam var )

PC Özelliklerim:
4+2 GB DDR3 1333 RAM
R7 240 2G
Q6600 İşlemci
1 TB Depolama HDD
19' Monitör

MiniBook Özelliklerim:
4 GB DDR4 RAM
İntel Z serisi işlemci
64 GB m2 SSD

Ekipmanlarım:
Platoon RGB Klavye
Naga X80 Mouse
Rampage Stormy Kulaklık ( VİDEOLAR İÇİN MİKROFONUNU KULLANIYORUM )
Xiaomi Fresh Kulaklık
Naga Mousepad

Sizce neler ekleyebilirim cidden güzel bir stüdyo kurmak istiyorum düşük başlangıçlarla herşeyi sırasıyla alacagım

Webcam ve ışıklandırma alarak, kalite katabilirsin.

Merhaba değerli Donanım Arşivi Ailesi sizlere güzel bir sorum var ve sizden öneri bekliyorum
Şimdi ben youtubeda csgo kasa açma içerikleri üretiyorum artı canlı yayınlar yapıyorum elimde bir PC bir minibook ve ekipmanlarım var sizce neler alabilirim stüdyomu güzelce kurmak için ( büyük bir masam var )

PC Özelliklerim:
4+2 GB DDR3 1333 RAM
R7 240 2G
Q6600 İşlemci
1 TB Depolama HDD
19' Monitör

MiniBook Özelliklerim:
4 GB DDR4 RAM
İntel Z serisi işlemci
64 GB m2 SSD

Ekipmanlarım:
Platoon RGB Klavye
Naga X80 Mouse
Xiaomi Fresh Kulaklık
Naga Mousepad

Sizce neler ekleyebilirim cidden güzel bir stüdyo kurmak istiyorum düşük başlangıçlarla herşeyi sırasıyla alacagım
Raf alın rgb bağlayın
Çinden sevdiğiniz figürleri alın
Çinden ışık fln alın vergisiz olursa iyi baya ucuz gelir

Şimdi ben youtubeda csgo kasa açma içerikleri üretiyorum artı canlı yayınlar yapıyorum elimde bir PC bir minibook ve ekipmanlarım var sizce neler alabilirim stüdyomu güzelce kurmak için ( büyük bir masam var )

PC Özelliklerim:
4+2 GB DDR3 1333 RAM
R7 240 2G
Q6600 İşlemci
1 TB Depolama HDD
19' Monitör

MiniBook Özelliklerim:
4 GB DDR4 RAM
İntel Z serisi işlemci
64 GB m2 SSD

Ekipmanlarım:
Platoon RGB Klavye
Naga X80 Mouse
Xiaomi Fresh Kulaklık
Naga Mousepad

Bence stüdyo yerine pc yükseltin
çünkü video yayında pc çok fazla verim vermeyebilir

Webcam ve ışıklandırma alarak, kalite katabilirsin.
Önerin İçin Teşekkür ederim Kamera olarak bütçem Kısıtlı oldugu için logitech c270 düşünüyorum ışıklandırmam iyi güçlü bir ışığım var kamera için kullanabılırım
Post automatically merged:

Bence stüdyo yerine PC yükseltin
çünkü video renderda PC çok fazla verim vermeyebilir
oyun vb oynamadıgım için yayınlarda pek sıkıntı olmuyor ama yakında bir kasa ve psu yukseltmesınden sonra ekran kartı alabilirim

bence önce sistemini geliştirmeye bak insanlar klavye mouse'a bakmaz fps'ye bakar youtube de pc parçaları il ilgili videolar izle ve en uygun parçaları al

Önerin İçin Teşekkür ederim Kamera olarak bütçem Kısıtlı oldugu için logitech c270 düşünüyorum ışıklandırmam iyi güçlü bir ışığım var kamera için kullanabılırım

oyun vb oynamadıgım için yayınlarda pek sıkıntı olmuyor ama yakında bir kasa ve PSU yukseltmesınden sonra ekran kartı alabilirim
render konusundada su ana kadar sıkıntı yaşamadım

bence önce sistemini geliştirmeye bak insanlar klavye mouse'a bakmaz fps'ye bakar youtube de PC parçaları il ilgili videolar izle ve en uygun parçaları al
oyun videosu vb çekmiyorum demiştim. Sitelerden sponsorluk alıyorum ve kasa acıyorum

render konusundada su ana kadar sıkıntı yaşamadım

oyun videosu vb çekmiyorum demiştim. Sitelerden sponsorluk alıyorum ve kasa acıyorum
o zaman pc ye çok takılma ben cs fln da oynuyon sandım kamera ve mikrofonunu geliştir

Kamera olarak bütçem Kısıtlı oldugu için logitech c270 düşünüyorum ışıklandırmam iyi güçlü bir ışığım var kamera için kullanabılırım
C270 yerine uygun fiyatla 2.el C310 alabilirsin. Daha iyi olur.

Geri