Basit Editler Yapabileceğim Bilgisayar Programı

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Reaksiyon skoru
31,755
Kolay Kullanılabilen Bir Program önerir misiniz? ?

Telefon için kinemaster

telefon için inshot pc için de camtasia studio nun deneme sürümünü indir bitince sil tekrar indir

Camtasia ama deneme sürümü bittiğinde silip yüklicen çünkü 250 dolar falan.

Camtasia ama deneme sürümü bittiğinde silip yüklicen çünkü 250 dolar falan.
Camtasia güzel bi edit programı değil. Kayıtları güzel ve kolay. Aslında Adobe Premiere Pro kullanabilirsin 1 günde neyin nolduğunu anlarsın videolar izleyerek. Yalnız şöyle bir sıkıntı var , ben sadece 1 resim koydum ve arkaya karartı efekti ile şarkı ekledim. 3 dakikalık bu resmi kayıt ettim AVI şeklinde. 87 GB render aldı. Bildiğin resim şarkılı karartılı falan 87 GB. MP4 formatı için bi modu var onu indirmen lazım yoksa böyle oluyor. 156 GB boş SSD'dim 136'ya indi. Sonra sildim ama HDD'ye yüklediğim için orada yer açıldı. SSD'de 20 GB boşa gitti onu kurtarmaya çalışıyorum şuan.

Kdenlive deneyebilirsin, ücretsiz bir yazılım.

Camtasia güzel bi edit programı değil. Kayıtları güzel ve kolay. Aslında Adobe Premiere Pro kullanabilirsin 1 günde neyin nolduğunu anlarsın videolar izleyerek. Yalnız şöyle bir sıkıntı var , ben sadece 1 resim koydum ve arkaya karartı efekti ile şarkı ekledim. 3 dakikalık bu resmi kayıt ettim AVI şeklinde. 87 GB render aldı. Bildiğin resim şarkılı karartılı falan 87 GB. MP4 formatı için bi modu var onu indirmen lazım yoksa böyle oluyor. 156 GB boş SSD'dim 136'ya indi. Sonra sildim ama HDD'ye yüklediğim için orada yer açıldı. SSD'de 20 GB boşa gitti onu kurtarmaya çalışıyorum şuan.
Adobe Premiere biraz karışık geldi bana. Zaten öyle mükemmel editler yapmıyorum :d
Şöyle yapıyorum (Reklam sayılmaz inş :/) https://www.youtube.com/channel/UCqING_Si_uocqsFMCEbSfhg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,200,563
Üyeler
190,762
Son üye
sky67
Geri