Basit grafikli 3d bir oyun geliştirmek istiyorum nasıl bir pc gerekli

beratxggx

80+
Reaksiyon skoru
0
Oyun geliştirmek istiyorum şuan bilgisayarım yok günlük 500tl biriktiriyorum kod dilide şuan bilmiyorum kod öğrenmek için çok araştırdım ama telefondan istediğim dili öğrenemeyeceğimi fark ettim (c++) biraz araştırdım c dilini ne kadar sürede öğrenirim diye 5-6 aya iyi seviyeye gelirsin falan diyorlar gerekirse 1 sene falan harcarım şansımı denemek istiyorum basit grafikli online rank sistemi olan bir oyun yapmak istiyorum. 1 pcyi alana kadar telefondan bu dili öğrenemez miyim? 2 online bir oyun yapmak için neye ihtiyacım var? 3 Aklımda 2060lı bir sistem toplamak var rtx2060 basit grafikli online bir oyun için yeterli olur mu yada vazgeçip daha iyi güzel grafikleri olan bir oyun yapmaya kalksam 3070/4070 gibi bir kart yeterli olur mu?

5 6 aya öğrenirim 1 yıla öğrenirim falan diye düşünme bence.Eem son sınıf öğrencisiyim c# visual ve c++ kullanıyorum proje yaptıkça yeni şeyler öğreniyorum.Tamamen bitmiyor bence ve aktif proje yapmak lazım öğrenmek için bu şekilde düşünüyorum.Video izleyerek falan çok kalıcı olmaz.

İşlemci olarak sonun da X3D ibaresi olan işlemcileri almaya özen gösterin render süreleri daha iyi oyun içinde size çok yardımı olur ekran kartı olarak da rtx 4000 serisi iyi olur paran varsa 4080s al

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,143
Üyeler
183,390
Son üye
dnjsjdsjj
Geri