Basit işler için yazıcı arıyorum

Reaksiyon skoru
58
evde kullanmak üzere basit işler yapmak için yazıcı arıyorum. şuanda elimde hp envy 4500 model bir yazıcı var. uzun zamandır kullanıyorum fakat kartuşu bitti hem uzun ömürlü olması hemde daha fp açınsından değiştirmeyi düşündüm. sizce kartuş alıp yola devam mı edeyim yoksa yazıcıyı değiştirmeli miyim ben değişimi daha faydalı buldum fakat bilgili kişilerinde görüşünü almak isterim. bütçe sıkıntım yok sadece uzun vadede kaliteli ve ekonomik sonuçlar almayı umuyorum.

kartuşlu yazıcıyla ugrastıgınız degmez her tarafı sorun sıkıntı, çok cabuk bitiyor ve sürekli tıkanma, donma gibi sorunlar oluyor, 7 ay önce bu yazıcıyı aldım günlük baskı alıyorum kalite güzel murekkep çok az tuketıyor ve benim işime en çok yarayan ozelligi evde olmadıgım zaman uzaktan yazdırma ozelli sanada tavsiye ederim 7 ay önce 8000e almıştım fiyatı 400 tl artmıi sadece bence gayet makul tercih edebilirsin

Ne kadar çıktı aldığına bağlı.
Ben de yukarıdaki arkadaş gibi Epson kullanıyorum, tanklı yazıcılarda tavsiye edebileceğim bir marka. Ben orrijinal mürekkebiyle kullanıyorum, ekonomik kalıyor, kartuştaki gibi fahiş fiyatlara gelmiyor.
Diğer bir seçenek (sadece siyah beyaz çıktı için) lazer yazıcı: hp ve canon'un çoğu modelinin muadil tonerleri gayet ekonomik. Hp'nin lazer yazıcısını senelerce kullandım, depremde kırılmamış olsaydı muhtemelen hala kullanıyor olurdum. Avantajı: istersen 2 sene kullanma, başlıklar kurudu tarzı bir derdin yok, çıktı almaya devam edersin.
Haftada birkaç sayfa gibi az çıktı alıyorsan kartuşludan devam ederdim. Daha fazla ise diğerlerine göz atardım.

Ne kadar çıktı aldığına bağlı.
Ben de yukarıdaki arkadaş gibi Epson kullanıyorum, tanklı yazıcılarda tavsiye edebileceğim bir marka. Ben orrijinal mürekkebiyle kullanıyorum, ekonomik kalıyor, kartuştaki gibi fahiş fiyatlara gelmiyor.
Diğer bir seçenek (sadece siyah beyaz çıktı için) lazer yazıcı: hp ve canon'un çoğu modelinin muadil tonerleri gayet ekonomik. Hp'nin lazer yazıcısını senelerce kullandım, depremde kırılmamış olsaydı muhtemelen hala kullanıyor olurdum. Avantajı: istersen 2 sene kullanma, başlıklar kurudu tarzı bir derdin yok, çıktı almaya devam edersin.
Haftada birkaç sayfa gibi az çıktı alıyorsan kartuşludan devam ederdim. Daha fazla ise diğerlerine göz atardım.
hocam genellikle siyah beyaz çıktı alsamda arada renkli çıktı almam gerekebiliyor bundan dolayı lazer yazıcıya sıcak bakmıyorum açıkcası yukarıdaki arkadaşın attığı model dikkatimi çekti bu tür yazıcıların kronik sorunları oluyor mu acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kartuşlu yazıcıyla ugrastıgınız degmez her tarafı sorun sıkıntı, çok cabuk bitiyor ve sürekli tıkanma, donma gibi sorunlar oluyor, 7 ay önce bu yazıcıyı aldım günlük baskı alıyorum kalite güzel murekkep çok az tuketıyor ve benim işime en çok yarayan ozelligi evde olmadıgım zaman uzaktan yazdırma ozelli sanada tavsiye ederim 7 ay önce 8000e almıştım fiyatı 400 tl artmıi sadece bence gayet makul tercih edebilirsin

öneri için saolun hocam aklımda kaldı bu ürün

İleride yazıcı alacaksam bende Epson seçebilirim.
Bir süre önce L3251 görmüştüm ama 3266 bir üst sürümüymüş indi gördüm.

l3266 yı satın aldım konuda öneri ve yardımda bulunanlara teşekkürler.

Son düzenleme:
Geri