Neler Yeni

Basit Türkçe kurallarına uymayanlar uyarı alsın!

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,766
İsim
Mehmet
y0 (o da sahte. İnanmayın evladım.)
Eğer 2006 doğumlu isen ve doğum günün 20 Ocak'a kadar değilse (1.2.3.4.5.6.7.8.9.10.11.12.13.14.15.16.17.18.19 ocak gibi) O ZAMAN 15 YAŞINDA OLMUYORSUNUZ.
Ben 2005'liyim daha 16 olamadım.

PustiKafa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,536
New Marais'de Buzul Vermaak 88 Elemanı Dövüyor.
İsim
Emre Aygan
Eğer 2006 doğumlu isen ve doğum günün 20 Ocak'a kadar değilse (1.2.3.4.5.6.7.8.9.10.11.12.13.14.15.16.17.18.19 ocak gibi) O ZAMAN 15 YAŞINDA OLMUYORSUNUZ.
Sakin. O caps lock tuşunu acilen bırakman lazım.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7

PustiKafa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,536
İsim
Emre Aygan
Yes, I dozont. But yu rayt şükülate head shot buddy.

Not: Bu cümlede hem Türkçe hem Arapça hem İngilicce var.
Not 2: Not birde sarı mikrofon göndermesi var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@cfranko @epica59 @Vartex @PustiKafa
Gece gece iyi sohbetti. Sizi her ne kadar tanımıyor olsam da. İyi geceler.
Size de iyi geceler. Neyse ben de süt içip boyumun uzamasını rüya edeyim.

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Biz de çocuk sayılırız ama yeni gelen 80+ ların neredeyse hepsi aşırı çocuk izoly alma hayalleri falan var ve yazmayı gram bilmiyorlar genelde cahil kesime giren insanlardan bahsediyorum cidden çok sinir oluyorum. Şuan bende düzgün yazmıyorum ama yeri geldiği zaman yazıyorum. Ne bileyim overclock yardımı sistem tavsiyesi falan böyle şeylerde daha çok özenerek yazıyorum bir de benim düzgün yazmayan insanlara yardım edesim gelmiyor o yüzden bazen etiketlensem bile cevap vermiyorum
Ayb degil mİ reiS etkikledim seni o kdr

onurorkun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
onur örkün
Tamam heyecanla yanlış yazabilir.
Ama konu altına yorum yapanların aciliyeti olduğunu düşünmüyorum ve çok basit Türkçe kurallarına uymuyorlar.
"-de" nin ayrı yazımı, "-mı, mısın" ayrı yazımı gibi kurallara uymuyorlar. Okurken gözlerim yoruluyor. Bakın mecazi değil harbiden yoruluyor. Çok çirkin cümleler var.

Bariz Türkçe kurallarına uymayanlar uyarı almalı. Technopat kadar ağır olmasa da bence artık böyle bir kural olmalı.
İçimden bir ses moderatörlerin uğraşmamak için bu kuralı koymadığını söylüyor.
zacma

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
Ama konu altına yorum yapanların aciliyeti olduğunu düşünmüyorum ve çok basit Türkçe kurallarına uymuyorlar.
"-de" nin ayrı yazımı, "-mı, mısın" ayrı yazımı gibi kurallara uymuyorlar. Okurken gözlerim yoruluyor. Bakın mecazi değil harbiden yoruluyor. Çok çirkin cümleler var.

Bariz Türkçe kurallarına uymayanlar uyarı almalı. Technopat kadar ağır olmasa da bence artık böyle bir kural olmalı.
Bu tarz konular görüyorum eğer bu tarz ufak şeyler yapılmaya başlanırsa şu kural şu kural derken bir bakmışız forum technopat gibi olmuş.

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,530
İsim
Dontaçhi kâfi.
Küçük bir hatırlatma yapıp kaçıyorum.

1611103183703.png

PustiKafa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,536
İsim
Emre Aygan

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx

Peki Konunun Başlığını Yanlış açman.

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,961
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932

Dostum kurallarda böyle yazıyor: çünkü forum kültürü yardımlaşma ve muhabbettir. Bir üyemizin bilgisayarı bozulunca o heyecanla forumumuza gelip süper bir imla kuralı ile konu açmasını beklemek haksızlık olur. Bence mantıklı olanda forum kuralı.

Top Bottom