Neler Yeni

Basit Türkçe kurallarına uymayanlar uyarı alsın!

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,307
İsim
.
Böyle bir şey gelse gerçekten de güzel olur, forumda sinir edecek kadar yazım yanlışı yazanlar var. Ayrıca konulara acil yardımmmm, lütfen yardımmm yazanlar ceza almalı, kimse keyfi konu açmıyor arada bir sadece sen yoksun herkesin yardıma ihtiyacı var diyip çıkışmak istiyorum ama ban yemek istemiyorum.
Örnek veriyorum, bilgisayarın kapandı ve dersin var giremiyorsun, o zaman da mı acil yazmasın.

Lockheed

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Öyle bir sistem olması için Technopat'taki gibi en az 12-17 moderatör olmalı. Ben Technopat'ta yaklaşık 6 ay geçirdim ve Türkçeyi öğretmenden çok Technopat'tan öğrendim ve şu an her cümleme dikkat ediyorum. İyi etkisi de var yani.

bariskaratas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
Barış
Tamam heyecanla yanlış yazabilir.
Ama konu altına yorum yapanların aciliyeti olduğunu düşünmüyorum ve çok basit Türkçe kurallarına uymuyorlar.
"-de" nin ayrı yazımı, "-mı, mısın" ayrı yazımı gibi kurallara uymuyorlar. Okurken gözlerim yoruluyor. Bakın mecazi değil harbiden yoruluyor. Çok çirkin cümleler var.

Bariz Türkçe kurallarına uymayanlar uyarı almalı. Technopat kadar ağır olmasa da bence artık böyle bir kural olmalı.
İçimden bir ses moderatörlerin uğraşmamak için bu kuralı koymadığını söylüyor.
herkes -de -da -mı -mi nin nerede ayrı yazılıp yazılmayacağını bilmeyebilir bunu da düşün

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
indir (1).jpg

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
Bence "Teknopat üyesi olmayanlar giremez" diye kural koyulmalı :D Forumları gerçekten çok başarılı.

Lockheed

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
herkes -de -da -mı -mi nin nerede ayrı yazılıp yazılmayacağını bilmeyebilir bunu da düşün
İşte mantık olarak öğrenmesini sağlıyor. Technopat'ta 68 uyarım/banım var benim, en uzunu 1 hafta. Yazım kurallarını bu şekilde öğrendim.
Bence "Teknopat üyesi olmayanlar giremez" diye kural koyulmalı :D Forumları gerçekten çok başarılı.
Ben buranın samimi ortamını daha çok seviyorum fakat yazım kuralları ve denetim konusunda çok daha başarılılar.

Yusuf Yıldırım

80+ Silver
Tamam heyecanla yanlış yazabilir.
Ama konu altına yorum yapanların aciliyeti olduğunu düşünmüyorum ve çok basit Türkçe kurallarına uymuyorlar.
"-de" nin ayrı yazımı, "-mı, mısın" ayrı yazımı gibi kurallara uymuyorlar. Okurken gözlerim yoruluyor. Bakın mecazi değil harbiden yoruluyor. Çok çirkin cümleler var.

Bariz Türkçe kurallarına uymayanlar uyarı almalı. Technopat kadar ağır olmasa da bence artık böyle bir kural olmalı.
İçimden bir ses moderatörlerin uğraşmamak için bu kuralı koymadığını söylüyor.
tmm qlun oluq Hajadsklısın nsdajda

T.P.G.

80+ Titanium
Öyle bir iddia ile açıldı ki burası, iddiayı karşılayamaması çok üzücü. Bilgi kirliliği hat safhada zaten. Umutluydum ama vakit ayırmaya değmiyor maalesef. Laf dinlemeyen adam, çocuk, çok.
Technopat'ta çok güzel laf dinliyorlar, adamların tepesine kakalamak gerekiyor anlatmak için.

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
İşte mantık olarak öğrenmesini sağlıyor. Technopat'ta 68 uyarım/banım var benim, en uzunu 1 hafta. Yazım kurallarını bu şekilde öğrendim.

Ben buranın samimi ortamını daha çok seviyorum fakat yazım kuralları ve denetim konusunda çok daha başarılılar.
Buranın samimi olması, daha çok "chat" gibi kullanılıyor olduğu için. Çoğu konu amacından çarpıtılıp sohbete dönüyor, bazen çok fazla yanlış yönlendirmeler olduğunda onları yargılayanlarla dolup yardımcı olmaktan uzaklaşılıyor. Bu sebeple. Kötü değil, ama forumda yardımcı "olmadığımız" çok konu oluyor.

Top Bottom