Neler Yeni

Basit Türkçe kurallarına uymayanlar uyarı alsın!

T.P.G.

80+ Titanium
İşte mantık olarak öğrenmesini sağlıyor. Technopat'ta 68 uyarım/banım var benim, en uzunu 1 hafta. Yazım kurallarını bu şekilde öğrendim.

Ben buranın samimi ortamını daha çok seviyorum fakat yazım kuralları ve denetim konusunda çok daha başarılılar.
Boşuna "Technopat Türkçe Kursu" demiyorlarmış 🤣.
Bu arada ufak kurallar gelebilir ama Technopat kadar katı olursa nanay.
Mesaj otomatik birleştirildi:

de yi yanlış yazınca anlamıyorsan bence sorun sende
Bazı cümlelerde aşırı bir yanlış anlaşılma oluyor.
Asıl amacı anlaşılmıyor.

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Buranın samimi olması, daha çok "chat" gibi kullanılıyor olduğu için. Çoğu konu amacından çarpıtılıp sohbete dönüyor, bazen çok fazla yanlış yönlendirmeler olduğunda onları yargılayanlarla dolup yardımcı olmaktan uzaklaşılıyor. Bu sebeple. Kötü değil, ama forumda yardımcı "olmadığımız" çok konu oluyor.
Burası konu dışı forumu değil, yanlış yönlendirme sayısı Technopat'dan daha az gözlemlerime göre. Konu amacından da çok nadir sapar ama Technopat biraz daha ciddidir tabi.

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Bu arada ben yazım kuralları denetlemesi yerine sadece Technopat'daki "düzenle" tuşunun gelmesini mantıklı buluyorum. Tek tuşla yazım hatalarını düzeltiyor çok hoş bence.

Lockheed

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Bu arada ben yazım kuralları denetlemesi yerine sadece Technopat'daki "düzenle" tuşunun gelmesini mantıklı buluyorum. Tek tuşla yazım hatalarını düzeltiyor çok hoş bence.
Yanlış düzeltiyor. İlk başladığımda onu kullandım, çok ban yedim. Doğru düzeltmiyor.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
İSTEMİYORUZ. burası malum forum değil zaten sırf bunlar yüzünden buraya geldim burada ora gibi olursa ne yapayım?

Lockheed

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
İSTEMİYORUZ. burası malum forum değil zaten sırf bunlar yüzünden buraya geldim burada ora gibi olursa ne yapayım?
Ne var malum forumda? Moderatörlerle şakalaşıyoruz, oranın teknik destek ekibi daha iyi bunu kabul etmelisiniz, aktiflik sayısı 4 kat fazla. Sırf yazım yanlışı bakımından kural olduğu için forum çöp olmuyor.

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Aboo ben 10k mesajda hiç dikkat etmedim, demek ki 10k uyarı alıcam.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Ne var malum forumda? Moderatörlerle şakalaşıyoruz, oranın teknik destek ekibi daha iyi bunu kabul etmelisiniz, aktiflik sayısı 4 kat fazla. Sırf yazım yanlışı bakımından kural olduğu için forum çöp olmuyor.
arkadaş konu açıyorum sana yemin ederim aykırı hiç bir şey yoktu 1 saat uğraştım düzenli düzenli konu açtım yayınlamadılar bile. işte o gün bıraktım orayı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,742
Üyeler
161,338
Son üye
dynamicpupil
Top Bottom