Hayır, rapor sistemi üzerinden "Senden nefret ediyorum" demiş.Boş konu falan mı açtı ?
Hayır, rapor sistemi üzerinden "Senden nefret ediyorum" demiş.Boş konu falan mı açtı ?
Aslında bu sistemi kötüye kullanmak oluyor ama o kadar da uzun süreli bir ban verilmemeliymiş.Hayır, rapor sistemi üzerinden "Senden nefret ediyorum" demiş.
Ah şu forumlardaki yazılı olmayan kurallar...Bir tane sevmediğim var, söylemeyeyim adını. Geçen biri kendisinden nefret ettiğini söyledi ve 5 yıl ban yedi.
moderatör ver oradan iki ban , caner abimin gözler kanamış sinirwliTamam heyecanla yanlış yazabilir.
Ama konu altına yorum yapanların aciliyeti olduğunu düşünmüyorum ve çok basit Türkçe kurallarına uymuyorlar.
"-de" nin ayrı yazımı, "-mı, mısın" ayrı yazımı gibi kurallara uymuyorlar. Okurken gözlerim yoruluyor. Bakın mecazi değil harbiden yoruluyor. Çok çirkin cümleler var.
Bariz Türkçe kurallarına uymayanlar uyarı almalı. Technopat kadar ağır olmasa da bence artık böyle bir kural olmalı.
İçimden bir ses moderatörlerin uğraşmamak için bu kuralı koymadığını söylüyor.
da-md 2 ne düşünüyorsun bu konuda Caner Kösedağ'nın damarlarındaki o asil kanın akışı hızlanmaya başlamış herhalde ömrü çok uzuna benzemiyor amaAslında bu sistemi kötüye kullanmak oluyor ama o kadar da uzun süreli bir ban verilmemeliymiş.
Neden sadece benim düşüncem ?da-md 2 ne düşünüyorsun bu konuda Caner Kösedağ'nın damarlarındaki o asil kanın akışı hızlanmaya başlamış herhalde ömrü çok uzuna benzemiyor ama
bilmem senin düşünceni almak istedi canım alamam mı?Neden sadece benim düşüncem ?
senin md2 ile aran nasıl gidiyorNeden sadece benim düşüncem ?
Forumda tekellik var dağılın beyler. (!)Neden sadece benim düşüncem ?
Bence bir tık saçma olmuş böyle demesi. -misin eki yanlış kullanılsa bile yanlış anlaşılması zor, -de eki de cümlenin akışından zaten ne demek istendiğini anlaşıldığından bence bir sorun olmaz yanlış kullanılınca.bilmem senin düşünceni almak istedi canım alamam mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
senin md2 ile aran nasıl gidiyor
Sistemimin konuyla alakası yok ama şuanda iyi gibi.bilmem senin düşünceni almak istedi canım alamam mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
senin md2 ile aran nasıl gidiyor
hayır bir de sanki mecliste filan sunum yapıyormuşuz gibi davranıyor allahım yarabbim o zaman allah da dememeli allah da arapça bir kelimeBence bir tık saçma olmuş böyle demesi. -misin eki yanlış kullanılsa bile yanlış anlaşılması zor, -de eki de cümlenin akışından zaten ne demek istendiğini anlaşıldığından bence bir sorun olmaz yanlış kullanılınca.
O herkes kendi ana dilinin kurallarını bilmiyorsa...herkes -de -da -mı -mi nin nerede ayrı yazılıp yazılmayacağını bilmeyebilir bunu da düşün
Senin mantık GGhayır bir de sanki mecliste filan sunum yapıyormuşuz gibi davranıyor allahım yarabbim o zaman allah da dememeli allah da arapça bir kelime
Senin ismini her duyduğumda Harry Potter'daki gökyüzüne voldemort yılanı çıkaran büyü aklıma geliyor. Volzvorda mı ne?1. Kuralları mod’lar değil yöneticiler koyuyor.
2. 2 tane moderatör için bu dediğin çok fazla olur, mod sayısı artar ise düşünülebilir.
Gelme bir daha kapıma, kalbimi kırdın bir defa!İyi geceler demeni kaçırmışım.
Gelme bir daha kapıma, kalbimi kırdın bir defa!
Bende de aynı durum, bu forumda da istemsiz olarak teknopatta yazıyormuş gibi dikkat ederek yazıyorum.Öyle bir sistem olması için Technopat'taki gibi en az 12-17 moderatör olmalı. Ben Technopat'ta yaklaşık 6 ay geçirdim ve Türkçeyi öğretmenden çok Technopat'tan öğrendim ve şu an her cümleme dikkat ediyorum. İyi etkisi de var yani.