Neler Yeni

Basit Türkçe kurallarına uymayanlar uyarı alsın!

T.P.G.

80+ Titanium
Garip.

İyileri var. Enes reis gitti. Lintos var, UBerk var, Emir Day var, Kdr 8070 var vs.
Benim de sevmediklerim var.
Hepsini tanımıyorum, tanıdıklarımdan sevmediğim 3-4 kişi var ama sevdiğim pek yok :D.
Ne sevip ne sevmediklerim de var tabii ki.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hepsini saydın.
Öldür kanka 4 mod mu yönetecek o forumu? Her saat belki de 30 konu açılan forum orası bir de hepsini denetliyorlar.

rtx 3090

80+ Silver
Tamam heyecanla yanlış yazabilir.
Ama konu altına yorum yapanların aciliyeti olduğunu düşünmüyorum ve çok basit Türkçe kurallarına uymuyorlar.
"-de" nin ayrı yazımı, "-mı, mısın" ayrı yazımı gibi kurallara uymuyorlar. Okurken gözlerim yoruluyor. Bakın mecazi değil harbiden yoruluyor. Çok çirkin cümleler var.

Bariz Türkçe kurallarına uymayanlar uyarı almalı. Technopat kadar ağır olmasa da bence artık böyle bir kural olmalı.
İçimden bir ses moderatörlerin uğraşmamak için bu kuralı koymadığını söylüyor.
Peki telefonunda otomatik düzeltme açık olanlar ne yapsın ayrıca burada ders işlemiyoruz eğer istiyorsan Tdk'nin imla kuralları kitabını oku bu kadar dikkat ediyorsan belki rahat edersin

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Hepsini tanımıyorum, tanıdıklarımdan sevmediğim 3-4 kişi var ama sevdiğim pek yok :D.
Ne sevip ne sevmediklerim de var tabii ki.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öldür kanka 4 mod mu yönetecek o forumu? Her saat belki de 30 konu açılan forum orası bir de hepsini denetliyorlar.
Lafın gelişi dedim zaten. O forum moderatör dolu ki.

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Tamam heyecanla yanlış yazabilir.
Ama konu altına yorum yapanların aciliyeti olduğunu düşünmüyorum ve çok basit Türkçe kurallarına uymuyorlar.
"-de" nin ayrı yazımı, "-mı, mısın" ayrı yazımı gibi kurallara uymuyorlar. Okurken gözlerim yoruluyor. Bakın mecazi değil harbiden yoruluyor. Çok çirkin cümleler var.

Bariz Türkçe kurallarına uymayanlar uyarı almalı. Technopat kadar ağır olmasa da bence artık böyle bir kural olmalı.
İçimden bir ses moderatörlerin uğraşmamak için bu kuralı koymadığını söylüyor.
Forumda üye kalmaz o zaman ama şey olabilir mesaj yazarken bir tuş getirsinler ona basalım yanlış yazdığımız yerleri düzeltsin sanırım Technopat'da vardı.

_Hakk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,385
İsim
İbrahim Hakkı Ergin
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım
Instagram