DA-MD2
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 2
Hepsini saydın.Garip.
İyileri var. Enes reis gitti. Lintos var, UBerk var, Emir Day var, Kdr 8070 var vs.
Hepsini saydın.Garip.
İyileri var. Enes reis gitti. Lintos var, UBerk var, Emir Day var, Kdr 8070 var vs.
18 tane moderatör var?Hepsini saydın.
Bilmem, DH olur başkaa SDN olur en baba.Technopat Sosyal'de üye olduğum da nereden çıktı? Başka forum mu yok ülkede?
Lafın gelişi diyorum.18 tane moderatör var?
Hepsini tanımıyorum, tanıdıklarımdan sevmediğim 3-4 kişi var ama sevdiğim pek yok .Garip.
Benim de sevmediklerim var.
Öldür kanka 4 mod mu yönetecek o forumu? Her saat belki de 30 konu açılan forum orası bir de hepsini denetliyorlar.Hepsini saydın.
Peki telefonunda otomatik düzeltme açık olanlar ne yapsın ayrıca burada ders işlemiyoruz eğer istiyorsan Tdk'nin imla kuralları kitabını oku bu kadar dikkat ediyorsan belki rahat edersinTamam heyecanla yanlış yazabilir.
Ama konu altına yorum yapanların aciliyeti olduğunu düşünmüyorum ve çok basit Türkçe kurallarına uymuyorlar.
"-de" nin ayrı yazımı, "-mı, mısın" ayrı yazımı gibi kurallara uymuyorlar. Okurken gözlerim yoruluyor. Bakın mecazi değil harbiden yoruluyor. Çok çirkin cümleler var.
Bariz Türkçe kurallarına uymayanlar uyarı almalı. Technopat kadar ağır olmasa da bence artık böyle bir kural olmalı.
İçimden bir ses moderatörlerin uğraşmamak için bu kuralı koymadığını söylüyor.
Bir tane sevmediğim var, söylemeyeyim adını. Geçen biri kendisinden nefret ettiğini söyledi ve 5 yıl ban yedi.Hepsini tanımıyorum, tanıdıklarımdan sevmediğim 3-4 kişi var ama sevdiğim pek yok .
Ne sevip ne sevmediklerim de var tabii ki.
Lafın gelişi dedim zaten. O forum moderatör dolu ki.Hepsini tanımıyorum, tanıdıklarımdan sevmediğim 3-4 kişi var ama sevdiğim pek yok .
Ne sevip ne sevmediklerim de var tabii ki.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Öldür kanka 4 mod mu yönetecek o forumu? Her saat belki de 30 konu açılan forum orası bir de hepsini denetliyorlar.
Alıntıyı görüntüle
Uyanlar neden uyarı alsın ki?
Boş konu falan mı açtı ?Bir tane sevmediğim var, söylemeyeyim adını. Geçen biri kendisinden nefret ettiğini söyledi ve 5 yıl ban yedi.
okurken gözüm yoruldu!Alıntıyı görüntüle
Uyanlar neden uyarı alsın ki?
Forumda üye kalmaz o zaman ama şey olabilir mesaj yazarken bir tuş getirsinler ona basalım yanlış yazdığımız yerleri düzeltsin sanırım Technopat'da vardı.Tamam heyecanla yanlış yazabilir.
Ama konu altına yorum yapanların aciliyeti olduğunu düşünmüyorum ve çok basit Türkçe kurallarına uymuyorlar.
"-de" nin ayrı yazımı, "-mı, mısın" ayrı yazımı gibi kurallara uymuyorlar. Okurken gözlerim yoruluyor. Bakın mecazi değil harbiden yoruluyor. Çok çirkin cümleler var.
Bariz Türkçe kurallarına uymayanlar uyarı almalı. Technopat kadar ağır olmasa da bence artık böyle bir kural olmalı.
İçimden bir ses moderatörlerin uğraşmamak için bu kuralı koymadığını söylüyor.
konuş beAmacımız burada ki insanlara yardımcı olmak yazım hatalarının çok önemli olduğunu düşünmüyorum.