Venom35
80+ Bronze
@alpolojix
al sana bedava 20 tl cüzdan kod
al sana bedava 20 tl cüzdan kod
ss at bakıyım diyorum kardeşim
modeminin modeli ne bende de huawei var arayüz baya benziyor benimki hg655d
Yoksa yok. Bunu öğrenmek zor değil. Bir soru için 3 konu açmanıza da gerek yok. Ödül vermenize de.kanki qos menüsü yok diyorum veya bant genişliği için başka menü yok
sende yok sanırım bu özellik
kanka full aradım bulamadım hiçYoksa yok. Bunu öğrenmek zor değil. Bir soru için 3 konu açmanıza da gerek yok. Ödül vermenize de.
Google'a sadece şunu yazacaksınız, "Huawei Modemlerde Bant Genişliği Sınırlandırma"
Videolardan rehberlerden bakabilmek bu kadar zor değil. Modeminizde o menü yoksa da yapacak bir şey yok başka modeme/routera geçin.
gelişmişte bende şunlar var:sende yok sanırım bu özellik Alıntıyı görüntüle
E modem desteklemiyordur o zamankanka full aradım bulamadım hiç
demek istedin şey sanırım mesela sen pc den internetin 10/10 u kullanıcaksın evdeki cihazlar 10/5 felan bunu zyxel vmg8623-t50b modemim var ayarlarını kurcalarken böylebir şeye denk gelmiştim ama her modemde olmuyor bu mesela adsl modemde vardı köyde vodafone vermişti onda böyle bir şey yoktu.Cidden yardım edebilene 20TL cüzdan kod veriyorum başka bir cihazın bant genişliğini kısacağım internetin 10 da 9 unu kullanıyorsa onu 10 da 5 yapmak gibi.
knk sende yok modemin biraz eski sanırsam yada desteklrmiyorkanka full aradım bulamadım hiç
Mesaj otomatik birleştirildi:
gelişmişte bende şunlar var:
Alıntıyı görüntüle
hayır kanki eşit kullanalım diyorum o 10/9 unu kullanıyor ben 10/1 gibi bişey 10/5 ayarlıyalım demek istedimdemek istedin şey sanırım mesela sen pc den internetin 10/10 u kullanıcaksın evdeki cihazlar 10/5 felan bunu zyxel vmg8623-t50b modemim var ayarlarını kurcalarken böylebir şeye denk gelmiştim ama her modemde olmuyor bu mesela adsl modemde vardı köyde vodafone vermişti onda böyle bir şey yoktu.
şunu bi dene bi bağlı cıhazlardan hangi cihazın az internet almasını istersen onu seçip özelleştirme olabilir yada en basit olanı mesela 2.4G paylaşsın 5g yi kapat böylece evdeki kablosuz bağlı olan kişiler daha az internet kullanıcak şu an evdeki internetimi taşıdım için tam yardımcı olamıcam modem arayüzün farklı olabilir ama dediklerimi bir den istersen
G olayını bi ayarlamayı deniyim teşekkürler olursa bilgilendiririmdemek istedin şey sanırım mesela sen pc den internetin 10/10 u kullanıcaksın evdeki cihazlar 10/5 felan bunu zyxel vmg8623-t50b modemim var ayarlarını kurcalarken böylebir şeye denk gelmiştim ama her modemde olmuyor bu mesela adsl modemde vardı köyde vodafone vermişti onda böyle bir şey yoktu.
şunu bi dene bi bağlı cıhazlardan hangi cihazın az internet almasını istersen onu seçip özelleştirme olabilir yada en basit olanı mesela 2.4G paylaşsın 5g yi kapat böylece evdeki kablosuz bağlı olan kişiler daha az internet kullanıcak şu an evdeki internetimi taşıdım için tam yardımcı olamıcam modem arayüzün farklı olabilir ama dediklerimi bir den istersen
şimdi gördüm modemin aynısını bende kullanmıştım bir kişi interneti iyi iken diyer kişinin interneti çok kötü o modem ve cihazla alakalı sanırımhayır kanki eşit kullanalım diyorum o 10/9 unu kullanıyor ben 10/1 gibi bişey 10/5 ayarlıyalım demek istedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
G olayını bi ayarlamayı deniyim teşekkürler olursa bilgilendiririm