Neler Yeni

başka operatöre geçmek

mikealson

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Samet
vadafone geçeceğim fakat faturasız ve online şekilde taşımak istiyorum faturalı şekilde var fakat faturasız şekilde yok aceba faturasız online şekilde taşıma yapabilirmiyim

ayrıca konuyu umarım doğru yere açmışımdır emin olamadım

dmns24

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
Sefa Duman
vadafone geçeceğim fakat faturasız ve online şekilde taşımak istiyorum faturalı şekilde var fakat faturasız şekilde yok aceba faturasız online şekilde taşıma yapabilirmiyim

Hayır. Kimlik ibrazı ve ıslak imza lazım olduğu için online şekilde geçiş yapamazsın.

mikealson

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Samet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır. Kimlik ibrazı ve ıslak imza lazım olduğu için online şekilde geçiş yapamazsın.
hocam online faturasız geçiş oluyor bunun faturasız hali yokmu onu soruyorum hem şubeden ben yapamam

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
ya bakındım bulamadım sadece faturalı olarak geçiliyor ben faturasız olarak vadafone geçmek istiyorum

Faturasıza sadece bunu yazmışlar.
Ayrıyeten Vodafone Kolay Paketler var. Taahhütsüz faturalı hat. Yani her ay yükleme yapmak zorundasın. Ama istediğin zaman iptal edebilirsin.

30 GB/3 AY paketi bence çok iyi. Ben şu an TT'deyim. Faturalı taahhütüm bittiği zaman Vodafone 3 aylık 30 GB kampanyası alacağım. O 3 aylık bittikten sonra tekrardan bir yere geçiş yaparım

Ek bilgi olarak 30 GB tarifesini seç tuşuna bastığın zaman faturalı çıkacak. Geri gel tekrar seç de faturasız diyecek. Vodafone da böyle pislik bir firma. Oldu bitti ile taahhüt başlatıyor millete.
Ek bilgi 2 olarak BİMCELL çok uygun.

NanyaRevB

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
TAHA KOÇAK
TT'den kalite olarak hiçbir farkı yok ve aynı zamanda direkt olarak işlemler TT üzerinden yapılabiliyor. Tanıdığım 3 yılıdır kullanıyor ve çok memnun.

mikealson

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Samet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Faturasıza sadece bunu yazmışlar.
Ayrıyeten Vodafone Kolay Paketler var. Taahhütsüz faturalı hat. Yani her ay yükleme yapmak zorundasın. Ama istediğin zaman iptal edebilirsin.

30 GB/3 AY paketi bence çok iyi. Ben şu an TT'deyim. Faturalı taahhütüm bittiği zaman Vodafone 3 aylık 30 GB kampanyası alacağım. O 3 aylık bittikten sonra tekrardan bir yere geçiş yaparım

Ek bilgi olarak 30 GB tarifesini seç tuşuna bastığın zaman faturalı çıkacak. Geri gel tekrar seç de faturasız diyecek. Vodafone da böyle pislik bir firma. Oldu bitti ile taahhüt başlatıyor millete.
bu kadar kolaymıydı ya :D teşekkür ederim bu arada hat benim değil kişinin kimlik fotoğrafı ile gitsem verirlermi

3 aylık paket iyimiş bende başlangıç için ondan alacağım

Ekler

• vad.PNG
    vad.PNG
    7.6 KB · Hit: 41

Hocam sizin dediğiniz gibi faturasız 2 Hafta önce ben geçiş yaptım.İnternetten Online Başvuru yaptım.Kapıya geldi ,Babam İmza vs attı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu kadar kolaymıydı ya :D teşekkür ederim bu arada hat benim değil kişinin kimlik fotoğrafı ile gitsem verirlermi

3 aylık paket iyimiş bende başlangıç için ondan alacağım
TC kimliği ile gidersen verebilirler.

1000DK+10GB+100SMS+SINIRSIZ WHATSAPP(Görüntülü konuşma,Arama hariç) 42₺ Ödüyorum.Vodafone SİMPLE

App20

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
460
İsim
App
Hocam sizin dediğiniz gibi faturasız 2 Hafta önce ben geçiş yaptım.İnternetten Online Başvuru yaptım.Kapıya geldi ,Babam İmza vs attı.

TC kimliği ile gidersen verebilirler.

1000DK+10GB+100SMS+SINIRSIZ WHATSAPP(Görüntülü konuşma,Arama hariç) 42₺ Ödüyorum.Vodafone SİMPLE
( Bimcell ) 750dk 15gb 250sms bimcelliler ile sınırsız konuşma 43tl :)

Faristod

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Arda Aydın
Türk Telekomluyum 1000dk 15gb 1000 sms 49 veriyordum yanlış ahtırlamıyorsam. Ama her yeni taahhüt döneminde kavga etmem gerekiyor.

Top Bottom