Neler Yeni

Başkasının Üzerinden Yurt Dışı Telefon Kaydı Yaptırmak

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Emirhan Özer
Herkese merhaba,
Almanya'dan kuzenime telefon aldıracağım. Sonra o Türkiye'ye geldiğinde kendi adıma kayıtlı olan hattımı onun üzerine geçireceğim ve onun yurt dışından getirdiği telefonu onun adına kaydettireceğim. Telefon numaram aynı kalacak ama hattın sahibi o olacak. Böyle bir şey mümkün mü yapılabilir mi?

Diğer sorum, kuzenim tekrar Almanya'ya döndüğünde telefonu kullanamama gibi bir durum olur mu?

Son düzenleme:

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Alpaslan Çevikel
Herkese merhaba,
Almanya'dan kuzenime telefon aldıracağım. Sonra o Türkiye'ye geldiğinde kendi adıma kayıtlı olan hattımı onun üzerine geçireceğim ve onun yurt dışından getirdiği telefonu onun adına kaydettireceğim. Telefon numaram aynı kalacak ama hattın sahibi o olacak. Böyle bir şey mümkün mü yapılabilir mi?
Hat devri mümkün bunun için ikinizin şubeye gidip dilekçe vermeniz gerekiyor diye biliyorum onun haricinde telefonu kullanmanız da sorun olmaz büyük ihtimal
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kuzenin Almanya'ya döndüğü zaman telefon Türkiye'de kalacağı için sorun olur mu bilemem

Yasin Çınar

80+ Bronze
Herkese merhaba,

Diğer sorum, kuzenim tekrar Almanya'ya döndüğünde telefonu kullanamama gibi bir durum olur mu?
Bende amcamın telefonunu kullanıyorum zamanında Amerika'dan almış kendi üzerine kayıtlı şuanda ben kullanıyorum sıkıntı olmuyor.

Top Bottom