Muci46
80+ Bronze
Aynen 15-20 :')bu teknoloji ile rsa kilidi kırılamaz en az 15 20 sene sonraki yıllarda olabilir
Aynen 15-20 :')bu teknoloji ile rsa kilidi kırılamaz en az 15 20 sene sonraki yıllarda olabilir
Konu güncel değil hocam, bir arkadaş içeriğini okumadan hortlattı.Üzdü. Bir yandan üzmedi. Arada kaldım.
Mi 11 lite kırıldı note 10 pro da kırıldı diyorlar ama göremedim .Konu güncel değil hocam, bir arkadaş içeriğini okumadan hortlattı.
Bazı modellerde kırmanın bir yolunu bulmuşlar deniyor, takip etmedim açıkçası.
Hocam Peki Redmi 9TMi 11 lite kırıldı note 10 pro da kırıldı diyorlar ama göremedim .
Hiçbir fikrim yok ama şöyle söyleyeyim kırılma olasılığı var ama bu garanti değil eğer ki alacaksan alma bence riske girmiş olursunHocam Peki Redmi 9T
yok galiba benşm bildiğim yokHiçbir yerde görmedim o yüzden sorayım emin olmak adına, Xiomi Note 9'da var mı bu kilit?
hocam peki sadece Xiaomilerdemİ? var buHiçbir fikrim yok ama şöyle söyleyeyim kırılma olasılığı var ama bu garanti değil eğer ki alacaksan alma bence riske girmiş olursun
pocox3 pro kırıldı diyorlar yt da imei repair videoları vs var imei kaldırıp başka bir no girilirse olabilirMi 11 lite kırıldı note 10 pro da kırıldı diyorlar ama göremedim .
Kilit ilk sayfada bulunan listedeki telefonlarda var. Üzerine yeni modeller eklenmiştir, konu güncel değil. Ama Note 9 bunlardan da eski bir model olduğu için kilit yok diye biliyorum.Hiçbir yerde görmedim o yüzden sorayım emin olmak adına, Xiomi Note 9'da var mı bu kilit?
1) Redmi Note 10
2) Redmi Note 10 Pro
3) Poco X3 Pro
4) Poco F3
5) Xiaomi Mi11
6) Xiaomi Mi11 Lite
seneye çözerler ekran kartlarını da kitlediler 1 ayda çözüldüAynen 15-20 :')
alıp İmei attırmayı düşünüyordumHiçbir fikrim yok ama şöyle söyleyeyim kırılma olasılığı var ama bu garanti değil eğer ki alacaksan alma bence riske girmiş olursun