kısa mevki oynuyor isen zoom freak3 ve ya pg 6 önerebilirim uzun yoynuyor isen fiyat arttırabilirsen kesinlikle kendi kullandığım lebron19 ya da jordan 36 tavsiye ederim ama fiyat sabit ise kyrie infinty ve ya why not 5 olabilir.Selamlar güzel ayakkabı arıyorum görünüş önemli değil özelliği ve rahat olması lazım ayağım bıraz tombul üst kısımı önerilerinizi bekliyorum
ben de zoomfreak 3 dusunuyorum şutörümkısa mevki oynuyor isen zoom freak3 ve ya pg 6 önerebilirim uzun yoynuyor isen fiyat arttırabilirsen kesinlikle kendi kullandığım lebron19 ya da jordan 36 tavsiye ederim ama fiyat sabit ise kyrie infinty ve ya why not 5 olabilir.
bu arada ne farkı9 oluyor uzun oynayıp kısa oynayınca ayakkbıda ve bıleksız ıstıyorum zoom freak ıyı kyrıe neden onermıyorsun kotu mukısa mevki oynuyor isen zoom freak3 ve ya pg 6 önerebilirim uzun yoynuyor isen fiyat arttırabilirsen kesinlikle kendi kullandığım lebron19 ya da jordan 36 tavsiye ederim ama fiyat sabit ise kyrie infinty ve ya why not 5 olabilir.
farkı aslında bakınca anlaşılamaz oyun içinde örneğin guardların hızlı olması için uzunların zıplaması için vs air ve yastıklamaları farkediyor ama maçlara çıkmıyorum hobi olarak yapıyorum dersen pek fazla bir fark hissetmezsinben de zoomfreak 3 dusunuyorum şutörüm
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu arada ne farkı9 oluyor uzun oynayıp kısa oynayınca ayakkbıda ve bıleksız ıstıyorum zoom freak ıyı kyrıe neden onermıyorsun kotu mu
bence freak3 şutör için uygundur tavsiye ederimben de zoomfreak 3 dusunuyorum şutörüm
bu arada ne farkı9 oluyor uzun oynayıp kısa oynayınca ayakkbıda ve bıleksız ıstıyorum zoom freak ıyı kyrıe neden onermıyorsun kotu mu
Prosfesyonel oynuyorum Altyapıfarkı aslında bakınca anlaşılamaz oyun içinde örneğin guardların hızlı olması için uzunların zıplaması için vs air ve yastıklamaları farkediyor ama maçlara çıkmıyorum hobi olarak yapıyorum dersen pek fazla bir fark hissetmezsin
bence freak3 şutör için uygundur tavsiye ederim
o zaman dediğim ayakkabılara yönelebilirsin ben altyapı zamanlarımda lebron 17-18-19 kullandım kesinlikle tavsiye ederimProsfesyonel oynuyorum Altyapı
yani liglerde maça çıkıyorum
zoom dusunuyorum kral lebron bıraz kotu duruyor bıleklıo zaman dediğim ayakkabılara yönelebilirsin ben altyapı zamanlarımda lebron 17-18-19 kullandım kesinlikle tavsiye ederim
tabii ki zaten şutörüm demişsin zoom sana daha uygun olur lebron biraz daha içerde uzun oynayanlara yöneliktir tercihin güzel şimdiden hayırlı olsun o zamanzoom dusunuyorum kral lebron bıraz kotu duruyor bıleklı
çok sağol zoomdan iyisi varmı şutör için bi 2 3 yıl kullanacağım ondan soruyorumtabii ki zaten şutörüm demişsin zoom sana daha uygun olur lebron biraz daha içerde uzun oynayanlara yöneliktir tercihin güzel şimdiden hayırlı olsun o zaman
Yani şutör oynamadığım için bilgim fazla yok ama bundan iyisi olabileceğini pek sanmıyorum olsada aynı ayar ve ya fark ettirmeyecektirçok sağol zoomdan iyisi varmı şutör için bi 2 3 yıl kullanacağım ondan soruyorum