Basketbol ayakkabısı önerisi

Fatih28

80+
Reaksiyon skoru
59
Guard oynadığım da oluyor pivot da sokakta oynadığım için. Ona göre bir ayakkabı önerirseniz sevinirim. Bütçe max 5k.

ben witness 8 aldım gayet güzel betonda oynuyorum iyi tutuyor sağlam ayakkabı 1 numara büyük al ama ayağın kangren olur yoksa ben kendi ayak numaramı almıştım ayakkabı patlıcak sandım değiştirdim bi büyük aldım şuan güzel ayağı iyi kavrıyor

Hocam çok sağ ol önerilerin için kd18 bakacağım bu sitede numarası kalmamış. Witness iyi midir veya attığın diğer lebronla karşılaştırdığında hangisi daha iyidir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kendi kullandığım ayakkabıyı önerebilirim. fiyatından ötürü.

1 numara büyük almalısın.
Hocam under armour alınacaksa curry alma taraftarıyım önerebileceğiniz modeli var mı

ben witness 8 aldım gayet güzel betonda oynuyorum iyi tutuyor sağlam ayakkabı 1 numara büyük al ama ayağın kangren olur yoksa ben kendi ayak numaramı almıştım ayakkabı patlıcak sandım değiştirdim bi büyük aldım şuan güzel ayağı iyi kavrıyor
Hocam ne zamandır kullanıyorsunuz herhangi kötü yanı var mı

Hocam çok sağ ol önerilerin için kd18 bakacağım bu sitede numarası kalmamış. Witness iyi midir veya attığın diğer lebronla karşılaştırdığında hangisi daha iyidir.

Hocam under armour alınacaksa curry alma taraftarıyım önerebileceğiniz modeli var mı

Hocam ne zamandır kullanıyorsunuz herhangi kötü yanı var mı
daha 2 kere giyebildim hocam iyi kötü değerlendirebilecek seviyede olduğumu düşünmüyorum profesyonel birine sorarsan daha iyi olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,307
Üyeler
183,090
Son üye
Three Dolar
Geri