Hocam çok sağ ol önerilerin için kd18 bakacağım bu sitede numarası kalmamış. Witness iyi midir veya attığın diğer lebronla karşılaştırdığında hangisi daha iyidir.
Hocam under armour alınacaksa curry alma taraftarıyım önerebileceğiniz modeli var mıKendi kullandığım ayakkabıyı önerebilirim. fiyatından ötürü.
UNDER ARMOUR Jet '23 Erkek Siyah Basketbol Ayakkabısı 3026634-006 : Amazon.com.tr: Moda
UNDER ARMOUR Jet '23 Erkek Siyah Basketbol Ayakkabısı 3026634-006 : Amazon.com.tr: Modawww.amazon.com.tr
1 numara büyük almalısın.
Hocam ne zamandır kullanıyorsunuz herhangi kötü yanı var mıben witness 8 aldım gayet güzel betonda oynuyorum iyi tutuyor sağlam ayakkabı 1 numara büyük al ama ayağın kangren olur yoksa ben kendi ayak numaramı almıştım ayakkabı patlıcak sandım değiştirdim bi büyük aldım şuan güzel ayağı iyi kavrıyor
daha 2 kere giyebildim hocam iyi kötü değerlendirebilecek seviyede olduğumu düşünmüyorum profesyonel birine sorarsan daha iyi olurHocam çok sağ ol önerilerin için kd18 bakacağım bu sitede numarası kalmamış. Witness iyi midir veya attığın diğer lebronla karşılaştırdığında hangisi daha iyidir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam under armour alınacaksa curry alma taraftarıyım önerebileceğiniz modeli var mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam ne zamandır kullanıyorsunuz herhangi kötü yanı var mı
Eyvallah hocam var mıdır başka önerinizdaha 2 kere giyebildim hocam iyi kötü değerlendirebilecek seviyede olduğumu düşünmüyorum profesyonel birine sorarsan daha iyi olur