Neler Yeni

basketbol boy uzatır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
mustafayahya
basketbol boy uzatır mı yaşım 15 daha 16 ya 7 8 ay var bende basketbol oynarsam boyum uzar mı diye düşündüm uzar diyenler var uzamaz diyenler var 16 ya kadar basket oynayıp 16 yada 16.5 yaşında spora başlamak istiyorum ne yapsam bilemedim boyum 1.79 ve ergenilge fln girdim boy atım kısaca bundan sonra 1.87 fln olmak hayalim artık 3 4 de yatıyodum 11.5 da yataga giremeye çalışıyorum ne yapmam lazım güzelde beslenmeye başliycam inşallah bide pc başında kalçam agrıyana kadar oturuyorum boyumun uzamasıa bi engel koyar mı

Saintes Maries

80+ Bronze
Çoğu doktor boy uzamasının yaptığın spora bağlı olmadığı görüşünde. Ama benim şahsi fikrim, basketbol, yüzme tarzı sporlar doğrudan boyunu uzatmasa da boyun uzamasına katkı sağlıyor. Eğer boyunu uzatmak için spor önerisi istiyorsan, basketbol yerine yüzme öneririm. Ayrıca boyunu uzatacak spor aramadan önce uyku saatine ve kemik gelişimini olumsuz etkileyecek ( Bilgisayar başında uzun süre kalma gibi) hal ve hareketlerden uzak kalmalısın.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,356
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
1.79 normal knk uzamazsın fazla 170 küsürüm bende aynı yaştayız.

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
mustafayahya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1.79 normal knk uzamazsın fazla 170 küsürüm bende aynı yaştayız.
alakası yok boy uzamanın ailemdeki soyda uzun kişiler var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çoğu doktor boy uzamasının yaptığın spora bağlı olmadığı görüşünde. Ama benim şahsi fikrim, basketbol, yüzme tarzı sporlar doğrudan boyunu uzatmasa da boyun uzamasına katkı sağlıyor. Eğer boyunu uzatmak için spor önerisi istiyorsan, basketbol yerine yüzme öneririm. Ayrıca boyunu uzatacak spor aramadan önce uyku saatine ve kemik gelişimini olumsuz etkileyecek ( Bilgisayar başında uzun süre kalma gibi) hal ve hareketlerden uzak kalmalısın.
etkiler mi boyumun uzamasını pc de oturmak gün boyu hep başındayım yemek fln yiyorum arasıra balkona çıkarım o kadar

Top Bottom