Hail Zimbabwe
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 363
15 yaşındasın daha, bir gencin 15 yaşında her yeri uzar merak etme
DPSOAKJOJKOPSAPDOKPSAPDKA hocam zimbabwe ortalamasını tutturamaz15 yaşındasın daha, bir gencin 15 yaşında her yeri uzar merak etme
uzarEegenlige vs girdim boy da atım boyum 1.80 1.81 arası bir şey ve elimden gelen herşeyi yapiyorum boyum uzasın diye balık vs yiyorum süt yogurt hepsini yemeye calisiyorum bu arsada boyuma gorede baya zayıf biriyim ama erken yatmaya basladim buyume hormonu beli saatlerde salgilandigi icin erken uatmaya calisiyorum ne yapmam lazim basket fln da gitmeye calisiyorum ve istediim boy 1.87 babamdan bi kürdan boyu uzunumdur yada daha az babam küciklugune agir seyler yaptigi icin boyu fazla uzamamis olabilir bide dik duruncada boyu vs uzuyor neyse ben istedigim boya gelmek icin ne yapmam lazım ve gelebilirmiyim sizce eger aranızda varsa 15 17 yasina kadar uzayan moralim vs de bozluyor yaof bu kızlardan ne çekicez 1.80 kısa degil ki ya
Basket oynuyorumAktif günlük olarak açma germe yada spor yaparsan çok faydasını görürsün beslenme ve uyku biyere kadar
Bu arada ''benim bildiğim'' basket boy uzatmaz ancak ordaki hareketler vs. daha hızlı boy atmana sebep olur yüzmede de öyle ben böyle biliyorum yanlışım varsa düzeltin.Basket oynuyorum
Şunu okuduktan sonra yardım etmemeye karar verdim.Ha 1.90 ha 1.50 ,enayi enayidir.of bu kızlardan ne çekicez 1.80 kısa degil ki ya
Önce kilo alsporda daha estetik duruyor
Olur paşam çay kahve??snfmdaki cocuklarla da ayni boymda olmak istemiyorum
Artık yok?bana kısa diyen kızlar da vardı
Ağa hepsi kızlar için miydi ?Eegenlige vs girdim boy da atım boyum 1.80 1.81 arası bir şey ve elimden gelen herşeyi yapiyorum boyum uzasın diye balık vs yiyorum süt yogurt hepsini yemeye calisiyorum bu arsada boyuma gorede baya zayıf biriyim ama erken yatmaya basladim buyume hormonu beli saatlerde salgilandigi icin erken uatmaya calisiyorum ne yapmam lazim basket fln da gitmeye calisiyorum ve istediim boy 1.87 babamdan bi kürdan boyu uzunumdur yada daha az babam küciklugune agir seyler yaptigi icin boyu fazla uzamamis olabilir bide dik duruncada boyu vs uzuyor neyse ben istedigim boya gelmek icin ne yapmam lazım ve gelebilirmiyim sizce eger aranızda varsa 15 17 yasina kadar uzayan moralim vs de bozluyor yaof bu kızlardan ne çekicez 1.80 kısa degil ki ya
Oofff bu kızlardan ne çekiceezzNeresi cringe ve ne alakası var