Neler Yeni

15 yaşında boy uzar mı ?

Hail Zimbabwe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
George
15 yaşındasın daha, bir gencin 15 yaşında her yeri uzar merak etme

serwintes

80+ Gold
agalar ben yaş 18 olacam 2 3 haftaya boy 1.78 -180 arası 1 yıldır falan daha da uzamaz diyom ama bi anda boy falan atar mı var mı başına gelen
Mesaj otomatik birleştirildi:

15 yaşındasın daha, bir gencin 15 yaşında her yeri uzar merak etme
DPSOAKJOJKOPSAPDOKPSAPDKA hocam zimbabwe ortalamasını tutturamaz

Huseyın_cano

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Ahmet Kaya
Eegenlige vs girdim boy da atım boyum 1.80 1.81 arası bir şey ve elimden gelen herşeyi yapiyorum boyum uzasın diye balık vs yiyorum süt yogurt hepsini yemeye calisiyorum bu arsada boyuma gorede baya zayıf biriyim ama erken yatmaya basladim buyume hormonu beli saatlerde salgilandigi icin erken uatmaya calisiyorum ne yapmam lazim basket fln da gitmeye calisiyorum ve istediim boy 1.87 babamdan bi kürdan boyu uzunumdur yada daha az babam küciklugune agir seyler yaptigi icin boyu fazla uzamamis olabilir bide dik duruncada boyu vs uzuyor neyse ben istedigim boya gelmek icin ne yapmam lazım ve gelebilirmiyim sizce eger aranızda varsa 15 17 yasina kadar uzayan moralim vs de bozluyor ya :( of bu kızlardan ne çekicez 1.80 kısa degil ki ya
uzar :D

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Kardeşim öncelikle büyük çoğunluğu genetiğe bağlı onun dışında birkaç yöntem var ama öyle offf mükemmel destekliyor diyemeyiz çeşitli boyun bel sırt egzersizleri yapabilirsin barfiks demirinde asılabilirsin en büyük faydayı bu sağlar ben 25 yaşındayım boyum 186 kilom 60 Allah'a şükür boyumdan memnunum sen daha yolun başındasin uzarsin biraz daha büyük ihtimalle 🙂

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
taha calıskan
Aktif günlük olarak açma germe yada spor yaparsan çok faydasını görürsün beslenme ve uyku biyere kadar

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
Aga boyun ortalamana göre uzun ideal zaten ama yine boy atabilirsin onu bilemeyiz ama dert etme ve bu boyum nasıl uzar konularından gına geldi bence her forumda var.

Basket oynuyorum
Bu arada ''benim bildiğim'' basket boy uzatmaz ancak ordaki hareketler vs. daha hızlı boy atmana sebep olur yüzmede de öyle ben böyle biliyorum yanlışım varsa düzeltin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
taha calıskan
Boy uzatmadaki bana göre en etkili etmenler düzgün uyku pozisyonu sağlam ve aktif açma germe ,yüzme

Hasan344

80+ Gold
Off şu boy takıntınızı anlamıyorum. Boyun gayet iyi aslında ve zaten daha da jzarsin niye kafana takıyorsun. Ben 17 yaşındayım ve boyum 1.76 babam'ın boyu ise 1.68 falan yani babanı daha da geçersin merak etme.

BayZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
Ziya Yılmaz
ben o yaşta 173tüm şuan 185

XooXen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
439
İsim
Mert Gündüz
of bu kızlardan ne çekicez 1.80 kısa degil ki ya
Şunu okuduktan sonra yardım etmemeye karar verdim.Ha 1.90 ha 1.50 ,enayi enayidir.

sporda daha estetik duruyor
Önce kilo al
snfmdaki cocuklarla da ayni boymda olmak istemiyorum
Olur paşam çay kahve??
bana kısa diyen kızlar da vardı
Artık yok?

By_raskolnikow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
499
İsim
Mehmet Ali
İlgilendiği Kategoriler
Pc
Instagram
By_raskolnikow
Twitter
By_raskolnikow
Discord
By_raskolnikow
Eegenlige vs girdim boy da atım boyum 1.80 1.81 arası bir şey ve elimden gelen herşeyi yapiyorum boyum uzasın diye balık vs yiyorum süt yogurt hepsini yemeye calisiyorum bu arsada boyuma gorede baya zayıf biriyim ama erken yatmaya basladim buyume hormonu beli saatlerde salgilandigi icin erken uatmaya calisiyorum ne yapmam lazim basket fln da gitmeye calisiyorum ve istediim boy 1.87 babamdan bi kürdan boyu uzunumdur yada daha az babam küciklugune agir seyler yaptigi icin boyu fazla uzamamis olabilir bide dik duruncada boyu vs uzuyor neyse ben istedigim boya gelmek icin ne yapmam lazım ve gelebilirmiyim sizce eger aranızda varsa 15 17 yasina kadar uzayan moralim vs de bozluyor ya :( of bu kızlardan ne çekicez 1.80 kısa degil ki ya
Ağa hepsi kızlar için miydi ?
Ve boyun uzar be kral o kadar bakma

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,029
Üyeler
164,768
Son üye
ubtrack
Top Bottom