Basketbol Topu Önerisi

VitoScaletta

Cezalı
80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,552
Kaç numara olması gerekir 17 yaşında biri için topun küçük olmasıni istemiyorum malzeme kalitesi kaliteli olsun uzun ömürlü olsun kaliteli markalar hangisidir öneri yaparmisiniz

13 yaş üstü için 7 numara yazıyordu bi yerde
7 numara profesyonel boyut. Bi tık altı 6 numara. 6 yeterli olur büyük ihtimalle. 7 büyük ve ağır kalabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hatta ağır olur dersen 5 bile deneyebilirsin. El büyüklüğüne ve gücüne göre topu seçmen lazım aslında.

Marka olarakta kötüden iyiye Tarmak, Nike ve Spalding diyebilirim.

Kanka merhaba 7 numara almalısın tabii ki 6 numara küçük daha çok çocuklar içindir .Nike dominate ,Tarmak BT500 grip ve Jordan alabilirsin bunlar gerçekten kaliteli ve uzun süre seni götür. İndoor iç mekan ,outdoor dış mekanları gösterir bunlara da dikkat et.

Kaç numara olması gerekir 17 yaşında biri için topun küçük olmasıni istemiyorum malzeme kalitesi kaliteli olsun uzun ömürlü olsun kaliteli markalar hangisidir öneri yaparmisiniz
tarmak bt500 kullanıyorum ben, memnunum.

14 yaşındayım her topu denedim en iyisi 7 numara
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tatmak r300 7 numara var bende gayet güzel yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum

Bütçe Max 250-280 150-200 e kaliteli varsa da olur dışarı da oynuycam hangisini alıyım kafam karıştı uzun süre kullanicam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,701
Üyeler
186,933
Son üye
XFrostvom
Geri