Layhton
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 128
eyvallah hocam aldım gittiakvaryumun altına takmak iyi olur
eyvallah hocam aldım gittiakvaryumun altına takmak iyi olur
üst kısımlar boş oraya olmaz mı bu reverse fanlardan içeri deki havayı dışarı mı atıcak dışarıdan mı çekicek anlamadım ama faydalı olmaz mı ve güzel görüntü?Senin sisteminde reverse fana gerek yok normal fan alıp takman lazım bunlar akvaryum kasalar için.
hayırlı olsun hocameyvallah hocam aldım gitti
REVERSE fan ters bıçaktır dışardaki havayı içeri alır üste takılmaz üste egzoz takılır ama tavsiye senin hocamüst kısımlar boş oraya olmaz mı bu reverse fanlardan içeri deki havayı dışarı mı atıcak dışarıdan mı çekicek anlamadım ama faydalı olmaz mı ve güzel görüntü?
yani yukarı fan takmak istiyorsam egzoz yazılı fan mı almam gerekiyor doğru mudur?hayırlı olsun hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
REVERSE fan ters bıçaktır dışardaki havayı içeri alır üste takılmaz üste egzoz takılır ama tavsiye senin hocam
Hepsi birbirinden kötü. Turbox'tan hiçbir şey almamAbartısız söylüyorum alasım geldi çok iyi yapmışlar djgfjfdg @Mantıklı Kanks Aferim bu kasa bir bak
Bir aya fanlar bozulmaya başlar@Mantıklı Kanks Aferim kasalar bak bi
bu fiyata daha iyisi yok pc hocası paylaştı storysine bakBu alınır mı arkadaşlar tam olarak böyle bir hava soğutucu arıyordum ramlerin üstünü kapatmayacak digital göstergesi olan soğutması nasıldır al derseniz çekicem 1 tane referans foto olarak sistemimin fotosunu atıyorum bence güzel duracak gibiAlıntıyı görüntüle
bu algıyla nasıl yaşıyosun anlamıyorum adamlar güzel kampanya yapmış pchocasına reklam vermiş mis gibi fiyat yapmış algıları değişmiş demekki evet eskiden kötüydü de toparlamaya çalışıyorlar alseye'ye ürün ürettirmişler önyargınız batsınHepsi birbirinden kötü. Turbox'tan hiçbir şey almam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bir aya fanlar bozulmaya başlar
egzoz yazmazlar reverse yazmamasına dikkat etyani yukarı fan takmak istiyorsam egzoz yazılı fan mı almam gerekiyor doğru mudur?
Önyargı mı? 10 yılım turbox ile geçti ne destek sunuyorlar ne de ürünün arkasında duruyorlar. Adamların yaptıkları soğutucu sözde bakır. 95 dereceye mahkûm ettiği için isterse bedava olsun, Turbox'un soğutucusunu da fanını da almam. Kasa ile PSU'yu hiç saymıyorum bilebu algıyla nasıl yaşıyosun anlamıyorum adamlar güzel kampanya yapmış pchocasına reklam vermiş mis gibi fiyat yapmış algıları değişmiş demekki evet eskiden kötüydü de toparlamaya çalışıyorlar alseye'ye ürün ürettirmişler önyargınız batsın
Alseye markasına ürettirmişler önceden aliexpresste satılan fanlardandır Alseye gayet güzel marka git sitelerine bak yt'den bak araştır Q120S Plus modeli. Vizyon değişmiş yeni ürünlerinin kötü olduğunu ne biliyosun? Benim de eskiden evimin arkasında turbox bayi vardı bi tanıdığımdı ürünlerin kalitesini biliyorum yanmış güç kaynakları bozuk fanlar anakartlar bende çok gördüm hala o ürünlerden vardır illaki ama yeni ürünleri hiçte fena durmuyorÖnyargı mı? 10 yılım turbox ile geçti ne destek sunuyorlar ne de ürünün arkasında duruyorlar. Adamların yaptıkları soğutucu sözde bakır. 95 dereceye mahkûm ettiği için isterse bedava olsun, Turbox'un soğutucusunu da fanını da almam. Kasa ile PSU'yu hiç saymıyorum bile
Fason olması başarısızlığı gösterir benim gözümde. Kule tipi ilgimi çekti dijital ekrandan dolayı. Normalde alırdım da sırf Turbox diye almayacağımAlseye markasına ürettirmişler önceden aliexpresste satılan fanlardandır Alseye gayet güzel marka git sitelerine bak yt'den bak araştır Q120S Plus modeli. Vizyon değişmiş yeni ürünlerinin kötü olduğunu ne biliyosun? Benim de eskiden evimin arkasında turbox bayi vardı bi tanıdığımdı ürünlerin kalitesini biliyorum yanmış güç kaynakları bozuk fanlar anakartlar bende çok gördüm hala o ürünlerden vardır illaki ama yeni ürünleri hiçte fena durmuyor
Turbox ve Dragos ayrı Dragos ürünlerde daha fazla kalite var anladığım kadarıyla 999 TL'ye al bi dene Alseye ürün zaten bence bu paraya daha iyisini bulamazsın ama sen bilirsinFason olması başarısızlığı gösterir benim gözümde. Kule tipi ilgimi çekti dijital ekrandan dolayı. Normalde alırdım da sırf Turbox diye almayacağım