🔥İndirim (BAŞLADI) AtomZone Hafta Sonu İndirimleri 💥

Senin sisteminde reverse fana gerek yok normal fan alıp takman lazım bunlar akvaryum kasalar için.
üst kısımlar boş oraya olmaz mı bu reverse fanlardan içeri deki havayı dışarı mı atıcak dışarıdan mı çekicek anlamadım ama faydalı olmaz mı ve güzel görüntü?

Ekler

• WhatsApp Görsel 2025-10-31 saat 16.14.09_c1994c8e.webp
    WhatsApp Görsel 2025-10-31 saat 16.14.09_c1994c8e.webp
    322.7 KB · Hit: 43
eyvallah hocam aldım gitti
hayırlı olsun hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

üst kısımlar boş oraya olmaz mı bu reverse fanlardan içeri deki havayı dışarı mı atıcak dışarıdan mı çekicek anlamadım ama faydalı olmaz mı ve güzel görüntü?
REVERSE fan ters bıçaktır dışardaki havayı içeri alır üste takılmaz üste egzoz takılır ama tavsiye senin hocam

hayırlı olsun hocam

REVERSE fan ters bıçaktır dışardaki havayı içeri alır üste takılmaz üste egzoz takılır ama tavsiye senin hocam
yani yukarı fan takmak istiyorsam egzoz yazılı fan mı almam gerekiyor doğru mudur?

o 4 lü kasa fanı bende var reverse olan
hepsiburadfadan almıştım 800 küsür lira bir şeydi

sakın ama sakın almayın

fanlar fake pwm

4 pin ancak hiç bir anakartta pwn fan ayarı yapılamıyor kendi kontrolcüsü bile yapamıyor

Dc olarak fan hızı ayarladım kullanıyorum dc ile sessiz ama sabit kısığa getirdim. fake pwm fans diye aratırsanız temu dan alıp redditte konu açanlar var:)

ancak rgb leri düzgün çalışıyor oldukça şık görünüyor

orta kısmında ışlık yok sadece çerçeve.

ben iade etmedim uğraşamam sonuçta pavyon kasamı tam pavyon yaptı

gidin thermalright alın

Bu alınır mı arkadaşlar tam olarak böyle bir hava soğutucu arıyordum ramlerin üstünü kapatmayacak digital göstergesi olan soğutması nasıldır al derseniz çekicem 1 tane referans foto olarak sistemimin fotosunu atıyorum bence güzel duracak gibi
1761916965058.webp

Ekler

• WhatsApp Görsel 2025-10-31 saat 15.30.07_aa67eaf4.webp
    WhatsApp Görsel 2025-10-31 saat 15.30.07_aa67eaf4.webp
    251.2 KB · Hit: 26
  • WhatsApp Görsel 2025-10-31 saat 16.14.09_c1994c8e.webp
    WhatsApp Görsel 2025-10-31 saat 16.14.09_c1994c8e.webp
    322.7 KB · Hit: 26
PC Hocası storyden paylaşmış Atom Bilişim vizyonu genişlemiş baya

Bu alınır mı arkadaşlar tam olarak böyle bir hava soğutucu arıyordum ramlerin üstünü kapatmayacak digital göstergesi olan soğutması nasıldır al derseniz çekicem 1 tane referans foto olarak sistemimin fotosunu atıyorum bence güzel duracak gibiAlıntıyı görüntüle
bu fiyata daha iyisi yok pc hocası paylaştı storysine bak

Hepsi birbirinden kötü. Turbox'tan hiçbir şey almam

Bir aya fanlar bozulmaya başlar
bu algıyla nasıl yaşıyosun anlamıyorum adamlar güzel kampanya yapmış pchocasına reklam vermiş mis gibi fiyat yapmış algıları değişmiş demekki evet eskiden kötüydü de toparlamaya çalışıyorlar alseye'ye ürün ürettirmişler önyargınız batsın

yani yukarı fan takmak istiyorsam egzoz yazılı fan mı almam gerekiyor doğru mudur?
egzoz yazmazlar reverse yazmamasına dikkat et

bu algıyla nasıl yaşıyosun anlamıyorum adamlar güzel kampanya yapmış pchocasına reklam vermiş mis gibi fiyat yapmış algıları değişmiş demekki evet eskiden kötüydü de toparlamaya çalışıyorlar alseye'ye ürün ürettirmişler önyargınız batsın
Önyargı mı? 10 yılım turbox ile geçti ne destek sunuyorlar ne de ürünün arkasında duruyorlar. Adamların yaptıkları soğutucu sözde bakır. 95 dereceye mahkûm ettiği için isterse bedava olsun, Turbox'un soğutucusunu da fanını da almam. Kasa ile PSU'yu hiç saymıyorum bile

Önyargı mı? 10 yılım turbox ile geçti ne destek sunuyorlar ne de ürünün arkasında duruyorlar. Adamların yaptıkları soğutucu sözde bakır. 95 dereceye mahkûm ettiği için isterse bedava olsun, Turbox'un soğutucusunu da fanını da almam. Kasa ile PSU'yu hiç saymıyorum bile
Alseye markasına ürettirmişler önceden aliexpresste satılan fanlardandır Alseye gayet güzel marka git sitelerine bak yt'den bak araştır Q120S Plus modeli. Vizyon değişmiş yeni ürünlerinin kötü olduğunu ne biliyosun? Benim de eskiden evimin arkasında turbox bayi vardı bi tanıdığımdı ürünlerin kalitesini biliyorum yanmış güç kaynakları bozuk fanlar anakartlar bende çok gördüm hala o ürünlerden vardır illaki ama yeni ürünleri hiçte fena durmuyor

Alseye markasına ürettirmişler önceden aliexpresste satılan fanlardandır Alseye gayet güzel marka git sitelerine bak yt'den bak araştır Q120S Plus modeli. Vizyon değişmiş yeni ürünlerinin kötü olduğunu ne biliyosun? Benim de eskiden evimin arkasında turbox bayi vardı bi tanıdığımdı ürünlerin kalitesini biliyorum yanmış güç kaynakları bozuk fanlar anakartlar bende çok gördüm hala o ürünlerden vardır illaki ama yeni ürünleri hiçte fena durmuyor
Fason olması başarısızlığı gösterir benim gözümde. Kule tipi ilgimi çekti dijital ekrandan dolayı. Normalde alırdım da sırf Turbox diye almayacağım

Fason olması başarısızlığı gösterir benim gözümde. Kule tipi ilgimi çekti dijital ekrandan dolayı. Normalde alırdım da sırf Turbox diye almayacağım
Turbox ve Dragos ayrı Dragos ürünlerde daha fazla kalite var anladığım kadarıyla 999 TL'ye al bi dene Alseye ürün zaten bence bu paraya daha iyisini bulamazsın ama sen bilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,326
Üyeler
183,785
Son üye
MemoScofield
Geri