🔥İndirim (BAŞLADI) AtomZone Hafta Sonu İndirimleri 💥

1200 RPM'e kadar iyi, 1200'den sonra ses yapıyor klasik zaten her fan öyle :D Kontrolcüsü kalitesiz ama.
bendeki fanlarla aynıdır ozaman pekte rahatsız etmez zaten biostan ayarlarız bendekiler gibi
bendeki fanlar bunlar 700 küsüra almıstım bu fıyata şuan bunumu alırsın yoksa dragosmu deseler dragos alırım direk en azından şekli şemali yerinde ve 4 fan

Soğutucu fiyatına göre hoş duruyor alınabilir, Basalt Pro kasaların psu olmayan versiyonunu çıkartırlarsa şahane olur, fanların fiyatı güzel.
V2 basalt kasa powersız gelse gerçekten hoş olur

Bu kasa nasıldır boş hali varmıdır
Powersız yok galiba sitede bulamadım olsa güzel olurdu

kontrolcu kumanda mı yoksa dümenden fanları bağlamak ıcın mı destegı olmayan anakartlarda. Fan hızı, renayarı vs varsa on numara bu paraya sadece kumandan aalıyon
Kumanda var, fan hızı ayarı yok.

Ekler

• WhatsApp Görsel 2025-10-29 saat 20.39.51_a629ec83.webp
    WhatsApp Görsel 2025-10-29 saat 20.39.51_a629ec83.webp
    298.9 KB · Hit: 80
  • WhatsApp Görsel 2025-10-31 saat 15.30.07_aa67eaf4.webp
    WhatsApp Görsel 2025-10-31 saat 15.30.07_aa67eaf4.webp
    251.2 KB · Hit: 81
kasa altına white dragos fanları almayı düşünüyorum ne diyorsunuz uygun mu?

hocam anakart üzerinden argb ayarı yapılabiliyor mu sistemime alsam beyaz olanları 3 adet üst tarafa tavsiye eder misiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sistem böyle
Evet anakarta bağlanabiliyor. On tuşuna 2 kez basınca anakart kontrolune geçiyor. Yalnız bunlar reverse fan senin kasanda reverse fanlık bir şey yok.

Evet anakarta bağlanabiliyor. On tuşuna 2 kez basınca anakart kontrolune geçiyor. Yalnız bunlar reverse fan senin kasanda reverse fanlık bir şey yok.
hocam bende James Donkey stark s800 white kasa var altına 3 fan almak istiyorum uygunmudur bu fanlar?

üst bölüme takıcam orası boşta oraya olmaz mı fanlar dan zerre anlamıyorum ksuura bakma

üst bölüme takıcam orası boşta oraya olmaz mı fanlar dan zerre anlamıyorum ksuura bakma
Senin sisteminde reverse fana gerek yok normal fan alıp takman lazım bunlar akvaryum kasalar için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,326
Üyeler
183,785
Son üye
MemoScofield
Geri