50 60a halledersin eski model kanuni jinlun vsler ileŞimdilik öyle yüksek bir hedefim yok illa pahalı olsun kafasında da değilim ekipmanı ile doğru düzgün bir chopper motoru ne kadara alabiliriz?
50 60a halledersin eski model kanuni jinlun vsler ile
Fotoğrafta 15 yaşındayım şuan daha çok benziyorumdur
Çok benziyosun
İyi ve sorun çıkarmayacak motorlar elbet daha pahalı ama bu fiyata başlangıç için fena sayılmayacak motorlar da var. Sağını solunu yavaş yavaş düzelte düzelte binersin.Cidden mi hocam
Peki 0 olarak nasıl bir şeyler bakabiliriz 2. Ele pek güvenmiyorum daİyi ve sorun çıkarmayacak motorlar elbet daha pahalı ama bu fiyata başlangıç için fena sayılmayacak motorlar da var. Sağını solunu yavaş yavaş düzelte düzelte binersin.
Sıfır olarak bakarsan 120 130dan aşağı bulamazsınPeki 0 olarak nasıl bir şeyler bakabiliriz 2. Ele pek güvenmiyorum da
Çok kullanan kişi gördüm gayet memnunlar ben de bayağı araştırdım ben de gayet memnunum @Demirr34_Güzele benziyor yol tutuşu nasıl acaba
Sizde de mi var hocam bu motordanÇok kullanan kişi gördüm gayet memnunlar ben de bayağı araştırdım ben de gayet memnunum @Demirr34_