Hocam honda cb300r modelini duymamıştım eski model sanırımHonda CB300R ya da MT-125 önereilirim
eski deil de türkiyede çok kullanılan bi motor deilHocam honda cb300r modelini duymamıştım eski model sanırım
250NK'yı başlangıç motoru olarak önermek nedir?nk250 rs200 olabilir
bütçesi var 250cc fazla değil kısa sürede acemiliğini de atar 250nk ideal ki isterse 150 de alabilir ns200 de olabilir250NK'yı başlangıç motoru olarak önermek nedir?
Dostum bütçen var. İlk motorunda acemilik atacaksın, o yüzden bütçenin hepsini motora yatırmanı tavsiye etmem. Daha önce tecrüben olmadığı için çok masraf yaparsın.
MT-125 / 150NK / Duke 125 modellerini düşünebilirsin. Eğer motorda parçası da ucuz olsun 3-5 aya satar yükseltirim diyorsan drift L düşünebilirsin.
Racing önermiyorum çünkü başlangıç olarak bence racing alınması doğru değil. Racing'in hakimiyeti daha zordur, motorla trafiğe alışkın olmadığın için ani refleksleri racing ile gerçekleştiremeyebilirsin.
Acemeliğini atar evet ama herhangi bir düşme, kazada çıkan masrafı ve hasarı sen düşün.bütçesi var 250cc fazla değil kısa sürede acemiliğini de atar 250nk ideal ki isterse 150 de alabilir ns200 de olabilir
bu bütçeye ekipman da dahilse drift l bende öneririm
Teşekkürler250NK'yı başlangıç motoru olarak önermek nedir?
Dostum bütçen var. İlk motorunda acemilik atacaksın, o yüzden bütçenin hepsini motora yatırmanı tavsiye etmem. Daha önce tecrüben olmadığı için çok masraf yaparsın.
MT-125 / 150NK / Duke 125 modellerini düşünebilirsin. Eğer motorda parçası da ucuz olsun 3-5 aya satar yükseltirim diyorsan drift L düşünebilirsin.
Racing önermiyorum çünkü başlangıç olarak bence racing alınması doğru değil. Racing'in hakimiyeti daha zordur, motorla trafiğe alışkın olmadığın için ani refleksleri racing ile gerçekleştiremeyebilirsin.
Önerim herzaman trafiğe ilk çıkışta 2 yıllık alışma dönemi olarak scooter alman olur. Tabi gençsin cazip gelmez. Türkiye'ye yeni giriş yapmış olan QJ Motor markasına bakabilirsin. Motor gayet sağlam duruyor ve MotoBike 2023'te de standı mevcut.Daha önce motosiklet kullanmadım
Bütçem 60-70 bin arası