Neler Yeni

Öneri Başlangıç için naked önerisi

EmreE38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
EmreE
en mantıklısı o gibi ama keşke biraz daha estetik dursa :D
Duruş istiyorsan raceing bakabilirsin r125 cbr 125 naked olarak cb 125r olabilir benelli 125 olabilir nk 125 varmı bilmiyorum ama nk da duruş olarak güzel

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
508
İsim
Arda Teksin
Duruş istiyorsan raceing bakabilirsin r125 cbr 125 naked olarak cb 125r olabilir benelli 125 olabilir nk 125 varmı bilmiyorum ama nk da duruş olarak güzel
cb125r güzelmiş

Shourd

80+ Gold
Raider 125 al geç kronikL almaktan iyidir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Motorun rodajı bitmeden basarlarsa sorunlar çıkar tabi
yani dediğinde yanlıyorsun bence 3 ü yakın arkadaşımda tvs var biri rödajsız full kulandı zorlayarak diğerlerinden birisi aşırı titiz rodaj yaptı diğer eleman motoru pek kulanmadığından rödajı halen bitmedi ama buna rağmen kronik çekiyorlar ekran ve viteste hepsi çekti bu sorunu birisi ve biri şehir dışı aldığı halde yani bayiden kaynaklı olduğunuda düşünmüyorum

hocam vallahi param olsa mt09 hayalim :D ama olmuyor işte tvs aşırı fazla övülüyordu çevremde sadece estetik durmuyor.
istersen rks rk125s te bakabilirsin bizim buralarda popülerleşti baya ama tanıdığımda olmadığından ve pek araştırmadığımdan kroniği vamrı bilmiyorum

EmreE38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
EmreE
yani dediğinde yanlıyorsun bence 3 ü yakın arkadaşımda tvs var biri rödajsız full kulandı zorlayarak diğerlerinden birisi aşırı titiz rodaj yaptı diğer eleman motoru pek kulanmadığından rödajı halen bitmedi ama buna rağmen kronik çekiyorlar ekran ve viteste hepsi çekti bu sorunu birisi ve biri şehir dışı aldığı halde yani bayiden kaynaklı olduğunuda düşünmüyorum

istersen rks rk125s te bakabilirsin bizim buralarda popülerleşti baya ama tanıdığımda olmadığından ve pek araştırmadığımdan kroniği vamrı bilmiyorum
Benim kuzenimde var raider 125 çok memnun bende almayı istiyorum hatta kullanıcıya bağlı bence

fbsoner12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
675
İsim
Soner
T

Ns hakkında pek yorum yapmicam ama tvs önermem kroniği bol bi motor öyle diyim tanıdığım 3 arkadaşımda aldı genel olarak değişik sorunlar yaşadılar ama hepsinin yaşadığı ortak sorun kadran ve viteslerle alakalı dikkatli olan ben önermiyorum tvs
raider icin olabilir dediklerin. rtr 200 aldım servise bile gitmiyorum bakımlarını kendim yapıyorum canını da alsan motor taş gibi kronik bir şey de yaşamadım.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Sorum başlıktaki gibidir benelli 125s alacaktım fakat 1 aydır araştırdıgım kadar 4 tane kroniği varmış oda beni motordan uzaklaştırdı pulsar ns125e karar verdim oda çok hantalmış
tvsye sinek diyorlar napim ben şimdi drift lmi alayım ilk motorum olacak
a1 zorunluluğun var mı? varsa ns125 iyidir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,216
Üyeler
167,080
Son üye
karakoyuna
Top Bottom