Neler Yeni

Başlangıç İçin Otomatik Motor mu Manuel Motor mu?

Neutew

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Bertuğ Akdağ
Merhaba. Daha önce hiç motor veya trafik geçmişim yok. Motor almak istiyorum, annemi ikna ettim babamla da konuştum ama net bir şey söylemedi ama daha önceden kesinlikle hayır diyen adam şu an konuşalım sonra diyorsa umut var diye düşünüyorum. Neyse babamı da ikna etmem için alacağım motorun özellikleri ve donanımının sağlam olması gerekiyor. İşte çift kanallı absdir yol tutuşudur vs. Hadi babamı ikna ettim benim için de önemli bazı şeyler var mesela ben sadece şehir içi kullanacağım okula giderken yazın haftada 6 gün işe gidip gelirken ve her hafta gezmek için kullanacağım ani sollamalarda ve kalkışta hızlanmasının iyi olması önemli. Neyse asıl soruyu sorayım otomatik mi almalıyım yoksa manuel mi bide önerebileceğiniz başlangıç motorları var mı japon olursa iyi olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,531
İsim
Yuzarsef
otomatik al derdim fakat geçmişin yoksa manuel al otomatikte fark etmezsin çok hız yaparsın ve de sürekli oto vites ayarladığı için anlamazsında manuel al alış kullan sonra dan duruma göre otoya geçersin

Frkndmt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
817
İsim
Furkan Demirtaş
Merhaba. Daha önce hiç motor veya trafik geçmişim yok. Motor almak istiyorum, annemi ikna ettim babamla da konuştum ama net bir şey söylemedi ama daha önceden kesinlikle hayır diyen adam şu an konuşalım sonra diyorsa umut var diye düşünüyorum. Neyse babamı da ikna etmem için alacağım motorun özellikleri ve donanımının sağlam olması gerekiyor. İşte çift kanallı absdir yol tutuşudur vs. Hadi babamı ikna ettim benim için de önemli bazı şeyler var mesela ben sadece şehir içi kullanacağım okula giderken yazın haftada 6 gün işe gidip gelirken ve her hafta gezmek için kullanacağım ani sollamalarda ve kalkışta hızlanmasının iyi olması önemli. Neyse asıl soruyu sorayım otomatik mi almalıyım yoksa manuel mi bide önerebileceğiniz başlangıç motorları var mı japon olursa iyi olur.
Başlangıç için otomatik yani scooter tercih etmen senin için daha rahat olur. Ama tabi dersen ben farklı model vitesli almak istiyorum manuel de sürebileceğime alışabilceğime inanıyorum, o zaman da düşük cc vitesli tercih edebilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Teknoloji
Scooter seni idare etmez çünkü kalkışı bile seri olmaz. Biraz atak olsun diyorsan sonrasında üst cc geçmeyi düşünüyorsan ilk olarak cup tarzı, yani debriyaj yok ama vites olan motorsikletlerle başlayabilirsin

Neutew

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Bertuğ Akdağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Scooter seni idare etmez çünkü kalkışı bile seri olmaz. Biraz atak olsun diyorsan sonrasında üst cc geçmeyi düşünüyorsan ilk olarak cup tarzı, yani debriyaj yok ama vites olan motorsikletlerle başlayabilirsin
Peki yarı otomatik motor önerin var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Teknoloji
Peki yarı otomatik motor önerin var mı?
Bütçene uyan, aklına yatan tarzda alabilirsin genelde hepsi aynı oluyor, kuba cristal var nasılsa başlangıç olarak uygun. İleride yükseltme durumunda hızlıca elinden çıkarırsın

ByDolph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Yunus Kocabay
otomatik = 👌
İnsan her şeye alışır korkma.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri