Neler Yeni

Başlangıç İçin Tourning Motor Tavsiyesi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Kadir
Merhaba arkadaşlar başlangıç için 250-300K arası tourning motor bakıyorum ilk başta alışmak için kapalı alanda daha sonra ufak ufak şehir için de saha sonra da uzun yol gideceğim benim için rahat olsun konforlu olsun sorunu çıkarmadık uzun yolda yeterli.
Boy 194cm
Bu arada chopper da düşündüm ama bana tourning tarzı motorlar daha uygun diye düşünüyorum.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,880
İsim
.
Merhaba arkadaşlar başlangıç için 250-300K arası tourning motor bakıyorum ilk başta alışmak için kapalı alanda daha sonra ufak ufak şehir için de saha sonra da uzun yol gideceğim benim için rahat olsun konforlu olsun sorunu çıkarmadık uzun yolda yeterli.
Boy 194cm
Bu arada chopper da düşündüm ama bana tourning tarzı motorlar daha uygun diye düşünüyorum.
Benelli TRK 502-502X
Bizim orda vardı bir tane mükemmel bir şey

GirayHan

80+ Platinum
satar neden satmasın. bu ktm hakkında hep önyargı var.

ktm'nin müşterisi alıcısı ayrıdır. japonu 1 haftada satar ktm'yi 1 ayda ama satar. bu önyargıya kapılmayın motosiklet keyfinizi boşa kaçırmayın farklı modeller deneyin.

önerdiğin makina güzel fakat arkadaşın denemesi lazım bir tık ufak kalabilir o boya. 1.94 diyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Boy 194cm
brixton crossfire'a bir bak yerinde.

Son düzenleme:

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1

ktm'nin müşterisi alıcısı ayrıdır. japonu 1 haftada satar ktm'yi 1 ayda ama satar. bu önyargıya kapılmayın motosiklet keyfinizi boşa kaçırmayın farklı modeller deneyin.

önerdiğin makina güzel fakat arkadaşın denemesi lazım bir tık ufak kalabilir o boya. 1.94 diyor
Sorun şu ki spormoto adv250 adv390larda çok ciddi indirim yaptı eylül ayında. İkinci eldeki pazarın içinden geçtiler. 2-3 ay önce alanlar mağdur oldu. Bu olaydan önce dediğin gibiydi de bundan sonra büyük önyargı oluşacak tahminimce. Yoksa fiyatlar ilk kullanıcı için 10 numaraydı. adv250 205bin, 390 280binden satıldı. Kullanıcı tarafında biraz güven kırdılar maalesef :/

GirayHan

80+ Platinum
Sorun şu ki spormoto adv250 adv390larda çok ciddi indirim yaptı eylül ayında. İkinci eldeki pazarın içinden geçtiler. 2-3 ay önce alanlar mağdur oldu. Bu olaydan önce dediğin gibiydi de bundan sonra büyük önyargı oluşacak tahminimce. Yoksa fiyatlar ilk kullanıcı için 10 numaraydı. adv250 205bin, 390 280binden satıldı. Kullanıcı tarafında biraz güven kırdılar maalesef :/
problem değil o hala değerinde satılıyor şu an ikinci elleri. tek ktm değil suzuki de yaptı bunu gsx s1000'i ölü fiyatına sattılar. farklı markalarda da yaşandı bu tarz olaylar. o dönem dolar patlıcak diyolardı hatırlarsan firmalar şişirdi fiyatları sonra dolar kıpırdamayınca güm diye indirdiler.

şu an alınabilecek durumda daha fiyatlarla haşır neşir oynamazlar. ben duke 1390 alacaktım 1 günde o dönem 100 bine yakın zam yiyince gittim z900 aldım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Kadir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nasıl bir motorsiklet artıları eksileri var mı ?

brixton crossfire'a bir bak yerinde.

Bu motoru daha önce duymadım önerir misin uzun yolda ya da şehir içinde sorun yaratır mı?

GirayHan

80+ Platinum
Nasıl bir motorsiklet artıları eksileri var mı ?

Bu motoru daha önce duymadım önerir misin uzun yolda ya da şehir içinde sorun yaratır mı?
güzel bir marka avusturya malı. ben yerinde gördüm yapı kalitesi işçiliği dikkat çekici 300 bin bandında neo retro alacak olsaydım bu arkadaşı tercih edebilirdim ikinci olarata svartpilen 401 olabilir. iki motoru da gidip yakından incelemeni tavsiye ederim.

soruna gelecek olursak ne şehir içi ne uzun yolda sorun sıkıntı yaratmaz bu makinalar ufak tefek araziye de girersin. hem dikkat çekici hem ayrı bir havası var hem çok estetikler.

gidip yerinde görmelisin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mustafa Arpa
Boy 194cm
Kanka KTM adventure 250 lik motoru var touring olabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Kadir
Kanka KTM adventure 250 lik motoru var touring olabilir
Çok duydum bu motoru ama hiç yakından görmedim

güzel bir marka avusturya malı. ben yerinde gördüm yapı kalitesi işçiliği dikkat çekici 300 bin bandında neo retro alacak olsaydım bu arkadaşı tercih edebilirdim ikinci olarata svartpilen 401 olabilir. iki motoru da gidip yakından incelemeni tavsiye ederim.

soruna gelecek olursak ne şehir içi ne uzun yolda sorun sıkıntı yaratmaz bu makinalar ufak tefek araziye de girersin. hem dikkat çekici hem ayrı bir havası var hem çok estetikler.

gidip yerinde görmelisin.

Bir şey soracağım tarz olarak caferacer scrambler tarzı motorlar aşırı hoşuma gidiyor buna benzer bir kaç model söyler misin?

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mustafa Arpa

Bir şey soracağım tarz olarak caferacer scrambler tarzı motorlar aşırı hoşuma gidiyor buna benzer bir kaç model söyler misin?
Çok güzel knk tam tur motoru

GirayHan

80+ Platinum

şu şu şu diyemem çok fazla var bütçenle alakalı bir durum biraz netten araştırırsan bulacaksın çoğunu sen bul model marka at üstüne konuşalım. Çinli olmasın mümünse. kafan ağrımasın.

Top Bottom