Neler Yeni

Yardım Başlangıç Ktm Duke 125 alınır mı

Emektar PC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
Mesut hamamcı
suzuki gsx-r 125 de düşünebilirsin ama sana tavsiyem ehliyetini al git 250lik al. 125lik yetmeyecek bir süre sonra

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Emirhan Official
Merhabalar başlangıç motoru arıyorum ehliyet yok araba ehliyeti var motorda alacağım almayı düşünüyorum sizce nasıldır
Not !! O Poroyo çİnlo 250 cici Alonor diyenler gelmesin masraf aramıyorum kendime baş ağrısız kullanmak istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bütçem 140 200 bin olur gibi bu paraya araba alsam masraftan süremem diye düşünüyorum
Boşver motoru al bir broadway. Motor da alabilirsin ama kışın sürmesi ayrı garajın yoksa koyacak yerde ayrı dert.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
O Poroyo çİnlo 250 cici Alonor
O POROYO JOPON 250 CİCİ ALONOR. Honda CL250 bakabilirsin. Yıl sonuna kadar ara ara kampanayaya alıyorlar ve sıfırını 180 bine alabiliyorsun.

İlle 125cc istersen de sana 2. elden 3-5bin kmde Yamaha xsr125 önerebilirim. 140 bin ₺ civarına sıfır gibileri bulunabiliyor.

Volkan:/

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,207
İsim
Volkan
Kusura bakmayın hocam ben 125cc yasasından faydalanmak istiyorsunuz zannettim. Size önerim attığım motorların 250 cc modellerine de göz gezdirmeniz olucaktır, 2. El temiz bir motorsiklet bulabileceğinizi düşünüyorum.
Anladım sizce max kaç. Km olmalı araçlar hakkında bilgim yokta motor hakkında donanımlı değilim çok fazla şehir içinde gezmek için kullanacağım

Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Taha
Anladım sizce max kaç. Km olmalı araçlar hakkında bilgim yokta motor hakkında donanımlı değilim çok fazla şehir içinde gezmek için kullanacağım
Hocam net bir şey söylemek çok yanlış olur, ama attığım motorlar düzgün kullanımda 100 bin üstü km leri rahatlıkla görebilcek motorsikletler, nelere dikkat edilmesi konusunda detaylı bilgiye sahip değilim, Analiz Moto Eksper kanalındaki videolara bakabilirsiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Bünyamin Dalar
Bajaj kullanıcısı olarak sana pulsar ns125i öneririm. ama eğer ben akıllı efendi bir sürücüyüm diyorsanız ns200ü daha çok öneririm. hem zaten yeni model motorlarda güvenlik nedeniyle kesici var hepsinde. öyle yüksek hızlara çıkamazsın.

Volkan:/

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,207
İsim
Volkan
Bajaj kullanıcısı olarak sana pulsar ns125i öneririm. ama eğer ben akıllı efendi bir sürücüyüm diyorsanız ns200ü daha çok öneririm. hem zaten yeni model motorlarda güvenlik nedeniyle kesici var hepsinde. öyle yüksek hızlara çıkamazsın.
yani güzel motorlarda olurda bir şey gelirse japon motorları satmak daha kolay hocam birde o motorların parça sıkıntısı var diye biliyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Bünyamin Dalar
yani güzel motorlarda olurda bir şey gelirse japon motorları satmak daha kolay hocam birde o motorların parça sıkıntısı var diye biliyorum
Ne?? kardeşim parça sıkıntısı yaşayacağın son marka bajajdır emin ol. ve parçaları da honda ve yamahanınki gibi pahalı değil

Top Bottom