Neler Yeni

Yardım Başlangıç Motoru Alacağım Ama Korkuyorum

PinsizAMD

80+ Bronze
Selam temmuzda 16 yaşıma gireceğim ve motor ehliyeti alacağım A1 ehliyet ama bir korkum var motor sürmeyi hiç bilmiyorum bir akrabam öğretecek, Herneyse şimdi ben YAMAHA MT 125 alacağım sizce başlangıç için uygunmu bu motor vitesli kaygılarım var motorun parasını okuldan sonra kuryelik vb yaparak ödemeyi düşünüyorum.
Ekipman vb kaç para gider Görüşlerinizi bekliyorum.

slmbnemıstık

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,199
İsim
kedü
İlgilendiği Kategoriler
Motosiklet 🏍️
125 cc iyi olacaktır ama eli düzgün kask almak istiyorsaan 1200-1500tl yi gözden çıkarman lazım ayriyeten ceket fln toplam rahat 7-8k bulur ben daha gecen 2019 yzf r125 aldım gayet iyi
başlangıç motorum da aynı 2013 yzf r125 di gayet alıştım ben kask ceket pantolan eldiven fln 12k verdim boy kilo da önemli boyun en az 170 üstü olman lazım okula fln motorla gidebiliyorsun ehliyetin olunca müdürden izin alabiliyorsun ben öyle yapıyorum ilk başta herkes kaskına bakmak isteyecek fln benim öyle olmuştu okula bi gittim kaskı koydum hemen herkes başıma geldi tanımadığım sınıftan da kimseler
canım.jpg

ilk motorum

cemozgen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Cem
ilk başta bence scooter ile başlanmalı hocam, vitesli motora ilk binince zor geliyor. boy pos olarak iyiysen ama pek sorun yaşamazsın. ilk başta ağırlığını motora taşıtamazsın çünkü kendi gücünle sürmeye çalışıcaksın.

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
:(
125 cc iyi olacaktır ama eli düzgün kask almak istiyorsaan 1200-1500tl yi gözden çıkarman lazım ayriyeten ceket fln toplam rahat 7-8k bulur ben daha gecen 2019 yzf r125 aldım gayet iyi
başlangıç motorum da aynı 2013 yzf r125 di gayet alıştım ben kask ceket pantolan eldiven fln 12k verdim boy kilo da önemli boyun en az 170 üstü olman lazım okula fln motorla gidebiliyorsun ehliyetin olunca müdürden izin alabiliyorsun ben öyle yapıyorum ilk başta herkes kaskına bakmak isteyecek fln benim öyle olmuştu okula bi gittim kaskı koydum hemen herkes başıma geldi tanımadığım sınıftan da kimseler
Alıntıyı görüntüle
ilk motorum
baya şekilmiş be. Çok hoşuma gitti tipi
Mesaj otomatik birleştirildi:

ekipmanlara 12k fazla abartı gibi geldi bana. Her şeyin en kalitelisini aldınız galiba

slmbnemıstık

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,199
İsim
kedü
İlgilendiği Kategoriler
Motosiklet 🏍️

ekipmanlara 12k fazla abartı gibi geldi bana. Her şeyin en kalitelisini aldınız galiba
o eski modeli hocam sattım o fotodakini
yeni aldığım bu (linkte) linkteki benim motorum değil ama rengi fln aynı modeli de aynı

abcdefg1234

80+ Silver
Çin malı 125 cc yle başlamanız daha iyi olacaktır. Yeni başlıyorsunuz ve motoru yatırma ihtimaliniz çok yüksek. Çin malı motoru düşürdüğünüzde size açacağı masraf az olacaktır. 1-2 aylık tecrübe kazandıktan sonra mt125,cbr125,r125 gibi motorları alırsanız daha iyi olur.

PinsizAMD

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alıntıyı görüntüle
ilk motorum
çok sexy duruyor hocam :D
bu arada takibe aldım sizi

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
:(
yeni aldığım bu (linkte) linkteki benim motorum değil ama rengi fln aynı modeli de aynı
Ben r25 yeni kasaları sevmiyorum çok tipsiz bence. Eski motorunuz bebek gibiymiş. Tabi ki dış görünüş olarak diyorum yoksa tabii ki ikisi karşılaştırılmaz

Archley

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Leo Uriel
korkunub faydası yok :D

PinsizAMD

80+ Bronze
ilk başta bence scooter ile başlanmalı hocam, vitesli motora ilk binince zor geliyor. boy pos olarak iyiysen ama pek sorun yaşamazsın. ilk başta ağırlığını motora taşıtamazsın çünkü kendi gücünle sürmeye çalışıcaksın.
boy pos olarak iyiysen ama pek sorun yaşamazsın
hocam 174 falan boyum var kiloda 74 75 iyi mi? sizce güç olarakta futbol falan oynuyorum bayağı kuvvetli gibiyim sizce olurmu?

SeastoreKing

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Ahmet Erboz

şekil olmasına şekil de baya kullanım tarzı agresif ve rahat değil. aynısını kullanmıştım bir tanıdığımda vardı.

PinsizAMD

80+ Bronze
şey birde ben gözlük kullanıyorum onunu için bir kask öneriniz varmı? yoksa kasın içini delmeli miyim sizce

slmbnemıstık

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,199
İsim
kedü
İlgilendiği Kategoriler
Motosiklet 🏍️
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri