Apachi xrsHerkese Merhabalar ,
Aşağıda belirttiğim özelliklerde 2. el olarak bir motor almak istiyorum ama görünüşe de önem veriyorum.
En az 125 CC düşünüyorum İstanbul'da yaşıyorum bu yüzden şehir içi kullanıma uygun bir şey arıyorum.
Öneride bulunacak arkadaşlar bana bildikleri kadar detaylı şekilde bilgi verirse çok sevinirim.
Şimdiden yardımcı ve olan öneride bulunan herkese çok teşekkür ederim.
Not: Daha önce motor deneyimim olmadı.
- Giriş seviyesi
- Kullanımı rahat
- Alışması kolay
- Fazla yakmayan
- Uzun ömürlü
7 8 bile değil 2019da laptopumu almaya gitmiştik vatana murat 131mz vardı 4kya satmıştık babam laptop altımızda ki arabadan pahalı diye gülmüştü 6k laptop ahhAh be hocam. Şaka maka 7,8 yıl önce o fiyata tofaşlar falan vardı. Şimdi ne motor alınıyor o paraya ne bir şey. İyi bisikletler 5k olmuş
biraz çirkin duruyor sankiApachi xrs
çöküyoruz, bitiyoruz, batıyoruz hocam7 8 bile değil 2019da laptopumu almaya gitmiştik vatana murat 131mz vardı 4kya satmıştık babam laptop altımızda ki arabadan pahalı diye gülmüştü 6k laptop ahh
Biraz da birikim yapıp askerliği tecil ettirip bunu almaya karar verdim baya hoşuma gittiparan varsa eğer yamaha'nın xmax 125 ine bak derim pcx yerine
ne demek hayırlı olsun şimdiden alırsın inşallah en kısa süredebiraz çirkin duruyor sanki
Mesaj otomatik birleştirildi:
çöküyoruz, bitiyoruz, batıyoruz hocam
Biraz da birikim yapıp askerliği tecil ettirip bunu almaya karar verdim baya hoşuma gitti
teşekkür ederim önerin için
125cc bir motora o kadar para verilmez Yamaha nmax alın aynı işi yapacaktırbiraz çirkin duruyor sanki
çöküyoruz, bitiyoruz, batıyoruz hocam
Biraz da birikim yapıp askerliği tecil ettirip bunu almaya karar verdim baya hoşuma gitti
teşekkür ederim önerin için