Başlık silindi

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
1 sene olacak neredeyse. ben sağ kulağım daha az duyduğu için uygulamasından eşitledim seslerini. mikrofonda şuan yaşadığım bir problem yok. Gürültülü alanlarda fabrika falan çok duyulabilir değil ama gürültü aşırı değilse sesi gayet iyi iletiyor. Müzik konusunda beni tatmin ediyo zaten kulağı çok kuvvetli birisi değilim. Kız arkadaşıma da aldırdım o da memnun.
Teşekkür ederim 🙏

Hocam bende almayı düşünüyorum ama Hepsiburada ve Trendyol yorumlarında bazıları 1-2 ayda kulaklığın sesi azaldı, arızalandı vs. yorumlar gördüm biraz aklımı karıştırdı ne zamandır kullanıyorsunuz herhangi bir sıkıntıyla karşılaştınız mı ?
hocam bende 2.5 senedir melobuds modelini kullanıyorum. Arıza olayını bilmiyorum ancak sesin azalmasının nedeni kulaklık filtresinin kirlenmesinden dolayı. Daha 2 gün önce benimkinin de sesi fulleyince anca duyuluyordu, filtreyi temizlemek için iğneyle falan zorladım çıkarttım şimdi eskisi gibi normal geliyor ses. Ama filtreyi geri takamadığım için muhtemelen yakında tamamen bozulacak :D

hocam bende 2.5 senedir melobuds modelini kullanıyorum. Arıza olayını bilmiyorum ancak sesin azalmasının nedeni kulaklık filtresinin kirlenmesinden dolayı. Daha 2 gün önce benimkinin de sesi fulleyince anca duyuluyordu, filtreyi temizlemek için iğneyle falan zorladım çıkarttım şimdi eskisi gibi normal geliyor ses. Ama filtreyi geri takamadığım için muhtemelen yakında tamamen bozulacak :D
2.5 yıl gayet iyi götürmüş sizi 😄 Teşekkür ederim.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,987
Üyeler
187,602
Son üye
erenuygun
Geri